Μπρούσκο: Η Ρενάτα βρίσκει τον τρόπο να τουμπάρει τον Πάτροκλο! Τελικά τι θέλει;

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Πάτροκλο να συνεχίζει το σχέδιο του με τον Αλκιβιάδη, ώστε να βγάλουν τον Αχιλλέα από τη μέση την ώρα που εκείνος βρίσκεται στην εντατική. Ο Πάτροκλος τελικά καταφέρνει να μπει στην εντατική και θα επιχειρήσει να βγάλει από τη μέση τον Αχιλλέα.
Ο Μηνάς πηγαίνει και συναντά τις τρεις αδερφούλες του Μύρου και θα τις απειλήσει ότι θα το πληρώσουν ακριβά εάν δεν ομολογήσουν την αλήθεια ότι εκείνες έστησαν την παγίδα με την βοήθεια της Λίνας.
Τελικά οι τρεις αδερφούλες ομολογούν ότι εκείνες έστησαν αυτή την παγίδα σε εκείνον με την Λίνα. Η Ρενάτα θέλοντας να ηρεμήσει τον Πάτροκλο από τους φόβους του ότι θα χάσει την περιουσία του πατέρα του θα ζητήσει από τον Διαμαντή να επισπεύσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν το προσύμφωνο γάμου. Πλέον υπόθεση με τον Σήφη που τον αναζητούν για φόνο έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις, μιας και έχει εκδοθεί και σήμα στην Ιντερπόλ και κινδυνεύει να συλληφθεί. Ο Παύλος ξέρει πάρα πολύ καλά ότι αυτό το έργο είναι έργο του Πάτροκλου και του Αλκιβιάδη και θολωμένος παίρνει την απόφαση να πάρει το νόμο στα χέρια του.
Παράλληλα όλοι στην οικογένειά του Σήφη φοβούνται για το τι θα κάνει οι οικογένεια του νεκρού Σηφαλάκη, μιας και φοβούνται ότι θα ξεκινήσει βεντέτα. Ο Πάτροκλος είναι εξοργισμένος με την Χρυσάνθη που κρατά μία απόμακρη στάση απέναντι του και της επιτίθεται σκληρά!