Συγκλονιστικό βίντεο με Κύπρια ηθοποιό…Και όμως ναι.. η Κύπρος βγάζει ταλεντάρες!

Και όμως υπάρχουν Κύπριοι που μπορούν να υπέρβουν τον εαυτό τους στην τέχνη! Ταλέντα , ιδέες που θα ζήλευαν σκηνοθέτες και ηθοποιοί του Χόλιγουντ και όχι μόνο!

Ταλεντάρες βγάζει η Κύπρος… και όχι μόνο στην υποκριτική αλλά και στον χορό και σε πολλούς άλλους τομείς!

Το τραιλερ που μας καθηλωσε… σε μια χοροπαράσταση που αν υπήρχαν Οσκαρ πιστεύουμε θα το κέρδιζε!

Μία πρωτοποριακή παράσταση που θα σας καθηλώσει. Μία αγάπη, ένα πάθος 60 άτομα επι σκηνής . Επαγγελματίες ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί και  χορευτές του Reflection of Dance & Art είναι έτοιμοι να  σας ταξιδέψουν.  Το σενάριο,την σκηνοθεσία και τις χορογραφίες υπογράφει ο Χάρης Χριστοδούλου .

Ανάμεσα τους… η Χριστιάνα Θεοδώρου σε ενα ρόλο… καθηλωτικό!

ΑθώΑΕνοχΗ

Ένα κορίτσι γεννημένο στην Αμερική από Ισπανό πατέρα, που δυστυχώς τον έχασε νωρίς. Η αγάπη τους υπερβολική. Η δολοφονία του πατέρα, στοιχειώνει τη ψυχή της κόρης του. Αναγκάζεται να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Ένα ταξίδι με στόχο να βρει το δολοφόνο του. Ο δρόμος την οδηγεί στην Ισπανία. Εκεί, η ζωή της φαντάζει σαν ακροβάτης πάνω σε μια λεπτή κλωστή. Το παιχνίδι την αναγκάζει να ενσαρκώσει αλλόκοτους ρόλους. Ο έρωτας όμως, της κτυπάει την πόρτα για τα καλά με έναν άνδρα που θα την σκλαβώσει όσο τίποτ’ άλλο. Η Λίσα στην απόφασή της να επιστρέψει πίσω στην Αμερική, πρέπει να υποστεί τις συνέπειες, αφού ένας μεγάλος έρωτας μετατρέπεται σε φυλακή.

Ηθοποιοί: Χριστιάνα Θεοδώρου, Χάρης Χριστοδούλου, Μαρία Θεοχαρίδου, Ιάκωβος Ιακώβου, Ξένια Προδρόμου

Τραγούδι: Χριστιάνα Στυλιανού

Βιολί: Βαρβάρα Λούκα

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: €15 (ενήλικες) & €10 (παιδιά)