«Τα πήρε» η Κάλια Δραγατάκη με δημοσίευμα που την εκθέτει στυλιστικά! «Έχασες τον ύπνο σου…να κράξεις..»

Με όμορφο τρόπο και με το γάντι θα λέγαμε απάντησε σε δημοσίευμα που την ήθελε ως “κακοντυμένη” σε μια κοσμική έξοδο της!

Η Κάλια Δραγατάκη δεν μασάει και ενώ “τα πήρε” με το δημοσίευμα, δεν συγκρατήθηκε και απάντησε με ευγενικό αλλά ταυτόχρονα “ειρωνικό” τρόπο στον συντάχτη του δημοσιεύματος!

“Αγαπητή fashion police γκρεμίστηκε ο κόσμος μου όταν με ενημέρωσαν πως έχασες τον ύπνο σου και αφιέρωσες τουλάχιστον 10 λεπτά να κράξεις πολύ ευγενικά αυτό το συμπαθέστατο ροζ φορεματάκι …Κρίμα γιατί συγκρατηθηκα πολύ εκείνο το βράδυ να μην προσθέσω στο look ένα ωραιότατο μεγάλου μεγέθους, σε ουράνιο τόξο απόχρωση λουλουδάκι στα μαλλιά μου(ορχιδέα ήταν θαρρω) γιατί δεν ήθελα να ταράξω την ψυχική σου ηρεμία ..Κορίτσια και γυναίκες εκεί έξω θέλω να φοράτε ότι σας κάνει να νιώθετε όμορφα και ευχάριστα. ..Να ντύνεστε ο εαυτός σας και ανάλογα με το πορτοφόλι σας ,αυτό κυρίως .Μην νιώθετε άσχημα για κάτι που δεν έχετε η ίσως δεν σας επιτρέπει ο σωματοτύπος σας να φορέσετε γιατί όλες είμαστε όμορφες ότι και αν φοράμε ,μην ξεχνάτε πως ένα χαμόγελο χαρίζει λάμψη σε κάθε σας έξοδο ! Στα δικά μας τώρα αγαπητή fashion police….Το κιτς όπως είπες αλλά δεν έγραψες, μου αρέσει το βρίσκω εφυεστατο και μπράβο μου που το επιλέγω…Αχ Συγγνώμη στα λέω αυτά για να μην ελπίζεις next time γιατί ίσως τελικά να βάλω εκείνο το γλυκύτατο λουλούδι στο κεφάλι…Το πιο κάτω τραγούδι είναι από την κιτς συλλογή μου στο youtube και σε Καλημερίζω με αυτό.Πιες ένα ηρεμιστικούλι καλού κακού πριν πατήσεις play έτσι ώστε να μην σηκωθούν οι Χάι-κλασσσ πόροι σου (για ανατρίχιασμα ούτε λόγος αφού η τρίχα δεν είναι στη μοδα). …Με συγκίνηση και εκτίμηση η Barbie σου! “

kali