Τα 20 πράγματα που πρέπει να έχεις πάντα μέσα στο αυτοκίνητό σου!

Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να έχεις πάντα στο αυτοκίνητό σου και τα έχουμε όλα παρακάτω…

1. Έναν χάρτη- γιατί τι κάνεις αν δεν έχεις ίντερνετ, δεν λειτουργεί το GPS και δεν ξέρεις το δρόμο;

2. Έναν φορτιστή αυτοκινήτου- γιατί η μπαταρία του κινητού σε προδίδει πάντα τη λάθος στιγμή.

3. Το δίπλωμα και την άδειά σου- γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να τα χρειαστείς (από ένα τυπικό έλεγχο της τροχαίας μέχρι ένα μικροατύχημα)

4. Μερικά νομίσματα- για τα διόδια, αλλά για να αγοράσεις κάτι που θα χρειαστείς ακόμα κι αν έχεις ξεχάσει το πορτοφόλι σου.

5. Μια ομπρέλα- γιατί πάντα υπάρχει περίπτωση να βρέξει

6. Το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου- μπορεί να σε σώσει από δύσκολες καταστάσεις όταν π.χ. ανάβει μια ένδειξη που δεν έχεις ιδέα τι ακριβώς σημαίνει.

7. Ένα μπουκάλι νερό- από το να διψάσεις μέχρι να πλυθείς ή να ρίξεις λίγο στα τζάμια αν δεν δουλεύουν οι υαλοκαθαριστήρες είναι ό,τι πιο απαραίτητο.

8. Μπάρες δημητριακών- η ξηρά τροφή είναι μια πολύ καλή λύση αν πεινάσεις.

9. Έναν φακό- δεν χρειάζεται να γίνει κάποια καταστροφή για να τον χρειαστείς. Θα σου πούμε το πιο απλό: σκέψου πως σου έπεσε πάλι το σκουλαρίκι σου!

10. Ένα βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών- είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχει στο πορτ μπαγκάζ σου. Ειδικά το καλοκαίρι έχε μέσα ότι είναι απαραίτητο και για τυχόν τσιμπήματα από έντομα ή τσύχτρες στην παραλία.

11. Χαρτί υγείας: Φρόντισε να μην ξεμείνεις ποτέ. Είναι δεκάδες οι περιστάσεις που μπορεί να σου χρειαστεί.

12. Χαρτομάντηλα- ιδανικά υγρά μωρομάντηλα που έχουν πάρα πολλές χρήσεις, από το να κάνουν ένα γρήγορο ντεμακιγιάζ μέχρι να αφαιρούν αναπάντεχα αποτελεσματικά ένα λεκέ από τη μπλούζα σου!

13. Ένα πολυεργαλείο με σουγιά- δεν χρειάζεται να πας κάμπινγκ για να το προσθέσεις στη λίστα με τα απαραίτητα, έχε το πάντα μαζί σου.

14. Μια πετσέτα και μια κουβέρτα -μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό, αλλά σκέψου τη στιγμή που σε έχει πιάσει μια ξαφνική μπόρα και τελικά δεν είχες προνοήσει για ομπρέλα. Ε, θα τα χρειαστείς και τα δύο.

15. Γυαλιά ηλίου- γιατί αν είναι πρωί και δεν τα έχεις μαζί τώρα το καλοκαίρι είναι απλά ανυπόφορο!

16. Κραγιόν και μάσκαρα- έχε τα μέσα σε ειδικό τσαντάκι και πάντα μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου για να μην τα χτυπάει ο ήλιος. Είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι για μια γρήγορη ανανέωση.

17. Τσίχλα για δροσερή αναπνοή, καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

18. Αναπτήρα και σπίρτα.

19. Μια σακούλα για σκουπίδια

20. Ένα μολύβι ή ένα στυλό γιατί μπορεί να χρειαστεί κάτι να σημειώσεις και να έχει πέσει η μπαταρία στο κινητό!