Τα 6+1 πιο hot ζευγάρια της Κυπριακής σοουμπιζ που μας απασχόλησαν το 2016

Είναι επώνυμοι , ερωτευμένοι και δεν κρύβονται!Όπως θα δείτε και πιο κάτω η ομάδα του Socialista.com.cy  έψαξε και βρήκε τα 7 πιο hot ερωτευμένα ζευγάρια της Κυπριακής Showbiz που είτε λίγο είτε πολύ μας απασχόλησαν το 2016!!!

 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

Ο έρωτας στη ζωή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μάλιστα διάσημος δεν είναι άλλος από τον άσο του Αποελ , Γιώργο Εφραίμ.Το πιο λαμπερό ζευγάρι του νησιού που δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον ζώντας τον απόλυτο έρωτα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ – ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Παντρεύτηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2014 στη Μύκονο και είναι ένα από τα πιο λαμπερά και ερωτευμένα ζευγάρια της σοουμπιζ ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.Το 2016 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για το ζευγάρι αφού στις 19 Δεκεμβρίου κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους την κορούλα τους Αριάδνη.

ΑΝΤΡΕΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΚΗΣ

Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μερκής και το μοντέλο,Άντρεα Κυριάκου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της Κύπρου. Απόλυτα ερωτευμένοι πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΤΖΙΑ – ΠΙΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και ο έρωτας τους όλο και ζωντανεύει. Η παρουσιάστρια και μοντέλο Μαρία Κορτζιά και ο ποδοσφαιριστής Πιέρος Σωτηρίου, όσα χρόνια κι αν μετρά η σχέση τους, κάθε φορά δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ – ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΚΟΥΡΟΥΜΟΥΝΗΣ

Η ξανθιά παρουσιάστρια, μοντέλο και τραγουδίστρια παντρεύτηκε το 2015 τον αθλητή του Τζούντο Νεοκλή Σκουρουμούνη.Το 2016 η γνωστή παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη και ο σύζυγος της πιο ερωτευμένοι από ποτέ κρατούν στα χέρια τους τη κόρης τους.

ΑΝΤΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗ

Η σέξυ χορεύτρια Άντρεα Νικολάου και τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Παναγή είναι full in love και δεν το κρύβουν.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΡΑΚΑ – ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΜΑΣ

Μπορεί να την γνωρίσαμε ως χορεύτρια στο «Dancing with the stars» ωστόσο το «Μπρούσκο» της άνοιξε πόρτες στην υποκριτική ακολούθως την είδαμε στους «9 Μήνες» .Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά η οποία βρήκε τον έρωτα της στα μάτια του τραγουδιστή Μάριου Κούμα και είναι ίσως το πιο καυτό ζευγάρι του νησιού.