Τζούλι Τσόλκα: «Η Βασιλική ξεπέρασε τα όριά της!»

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Είναι μια από τις ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και σε κάθε δουλειά -όπου κι αν είναι αυτή- δείχνει ένα διαφορετικό «πρόσωπο». Τα τέσσερα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 παίζοντας κωμωδία, δράμα αλλά και… θρίλερ. Η Τζούλι Τσόλκα, η τηλεοπτική Βασιλική, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλά κατ’ αποκλειστικότητα στο TV24 για το τέλος της σειράς αλλά και για τις ανατρεπτικές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων… 

Η Βασιλική βρίσκει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Νικόλα ή είναι μια άμυνα/εκδίκηση απέναντι στον Μηνά;
«Νομίζω ότι η Βασιλική ξεπέρασε τα όριά της με τον Μηνά. Παρόλο που συγχώρεσε τις προηγούμενες απιστίες του, δεν είναι το ίδιο με τώρα. Και αυτό γιατί τους έπιασε στο κρεβάτι. Σίγουρα αυτή η απιστία ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι. Από εκεί και πέρα, η Βασιλική έχει γνωρίσει τον Νικόλα όπου -από τα κείμενα- δεν φαίνεται πολύ καθαρά εάν είναι ερωτευμένη ή όχι. Σίγουρα όμως ενδιαφέρεται γι’ αυτόν γιατί σαν χαρακτήρες και στα “θέλω” είναι κοντά».

Ο χωρισμός με τον Μηνά θα είναι αναίμακτος;
«Σε ένα ζευγάρι σαν τη Βασιλική και τον Μηνά, τίποτα δεν γίνεται αναίμακτα! Το έχουμε δει τέσσερα χρόνια στο “Μπρούσκο”: Εχουμε την κωμωδία και το δράμα. Πάντως, μια σχέση σαν αυτή δεν τελειώνει εύκολα, απλώς περνάει σε άλλο επίπεδο και αυτό έχει ενδιαφέρον».

Source :
tv-24.gr