Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το πολύπλοκο πλανητικό σκηνικό σε επηρεάζει ποικιλοτρόπως σήμερα. Η ημέρα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και ενισχύει την ικανότητά σου να μιλάς και να κινείσαι με διπλωματία. Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ασκήσεις την πειθώ σου προς όφελος των σχεδίων σου, ενώ κάνει τις συζητήσεις πιο ζωηρές και έχεις τη δυνατότητα να σπάσεις τα δεσμά σου. Φαίνεται πως καμία προκατάληψη δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Είσαι σαν χείμαρρος που ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να κατανοήσεις καλύτερα και πιο ουσιαστικά τα προβλήματα που υπάρχουν στη ζωή σου, ανεξαρτήτως τομέα. Μπορείς να αναγνωρίσεις το ψέμα σε μια συζήτηση και αυτό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση αν χρειαστεί. Το μυαλό σου λειτουργεί με ταχύτατους ρυθμούς και είσαι σε θέση να αναλύσεις τις καταστάσεις και να δεις πίσω από το προφανές. Εκμεταλλεύσου την εύνοια για να κλείσεις συμφωνίες ή να ανανεώσεις τις υπάρχουσες.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σε επηρεάζει με διάφορους τρόπους σήμερα. Από τη μία, είσαι αρκετά εκφραστικός και επικοινωνιακός, αναζητώντας την τήρηση του δικαίου και την επίτευξη της αρμονίας στις σχέσεις σου και γενικότερα στη ζωή σου. Από την άλλη, είσαι σε θέση να επιφέρεις αλλαγές, να συζητήσεις για αυτές και να σπρώξεις τα όριά σου πιο μακριά από τα προκαθορισμένα σημεία. Φαίνεται πως τίποτα δεν θα είναι αρκετό για να σε κρατήσει φυλακισμένο σε μια κατάσταση, σε μια άποψη και γενικότερα να σου θέσει περιορισμούς.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, οι πλανητικές όψεις σε επηρεάζουν αναπόφευκτα, κάνοντάς σε λίγο πιο ζηλιάρη και πιο παθιασμένο. Κράτησε την ψυχραιμία σου όπου χρειαστεί για να μην παρεκτραπείς και δημιουργήσεις συγκρούσεις. Μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε κρυμμένο και να επωφεληθείς από αυτό. Μήπως υπάρχει ένα μυστικό που θα ήθελες να το μοιραστείς με ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης; Κάνε το άφοβα και θα βρεις απαντήσεις! Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος και έντονα συναισθήματα.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είναι μια μέρα που η θέση των πλανητών σε ευνοεί σε  όλους τους τομείς. Έχεις τρομερή ενέργεια, διορατικότητα και ικανότητα να χειριστείς επιδέξια τις καταστάσεις και τις συζητήσεις. Τίποτα δεν θα μπορέσει να σου σταθεί εμπόδιο ή να σε περιορίσει. Άφησε τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου να σε καθοδηγήσουν. Απόλαυσε την κοινωνική αποδοχή που συνοδεύεται με θαυμασμό και νιώσε την ικανοποίηση που φέρνει η επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις. Εκμεταλλεύσου την ημέρα στο έπακρο!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η διανοητική δύναμη που θα είναι εμφανής σήμερα θα σε βοηθήσει καταλυτικά να επιτύχεις τους σκοπούς σου, όποιοι και αν είναι αυτοί. Το πλανητικό σκηνικό σε επηρεάζει άμεσα, κάνοντάς σε ικανό να αντιληφθείς την ουσία των πραγμάτων και να κοιτάξεις κάτω από την επιφάνεια. Θα καταφέρεις να δεις όλα τα στοιχεία και να πάρεις αποφάσεις πιο σύνθετες και ολοκληρωμένες. Μπορείς να αντιληφθείς το ψέμα, ενώ είσαι σε θέση να ξεσκεπάσεις καταστάσεις και πράγματα που θα σε ευνοήσουν.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή όψη σε επηρεάζει άμεσα κάνοντάς σε ακόμη πιο εξωστρεφή, κοινωνικό και αισιόδοξο. Είσαι σε θέση να κερδίσεις τις εντυπώσεις, να εκφραστείς με δικαιοσύνη, να επιτύχεις τη γαλήνη στη ζωή σου και να φέρεις εις πέρας κάθε σου υποχρέωση, ακόμη και αν χρειαστεί να το κάνεις αξιοποιώντας και το τελευταίο λεπτό της διορίας σου. Μπορείς να εκφραστείς σωστά και αποτελεσματικά, έτσι ώστε να διεκδικήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις..

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα μπορεί να είναι πολύ σημαντική για εσένα, ενώ παράλληλα να σου χαρίσει μεγάλες απολαύσεις. Ταυτόχρονα, σε οδηγεί να στραφείς ακόμη πιο έντονα προς τον εσωτερικό σου κόσμο, αναζητώντας βαθιά συναισθήματα και αίτια. Ανακάλυψε τη δύναμή σου και διώξε το φόβο. Αφέσου στο μαγικό παιχνίδι της ζωής και γεύσου την κάθε στιγμή της σα να είναι η τελευταία. Στα αισθηματικά σου η ημέρα αναμένεται θερμή και για αυτό μην διανοηθείς να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μπορείς να είσαι πολύ κοινωνικός και παράλληλα αποτελεσματικός στην επικοινωνία σου. Το πλανητικό σκηνικό σε οδηγεί σε αισθήματα γαλήνης και ικανοποίησης. Το άγχος δεν θα έχει θέση στην σημερινή ημέρα και θα καταφέρεις να οδηγηθείς στα αποτελέσματα που θέλεις χωρίς βιασύνη και πίεση. Κάνε μια εσωτερική αναζήτηση και χρησιμοποίησε τα πολύτιμα συμπεράσματά σου για να καθορίσεις και να σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό σε επηρεάζει και εσένα έμμεσα, ενισχύοντας το ένστικτό σου και την ανάγκη σου για βαθύτερες αναζητήσεις. Μπορείς να αντιληφθείς τα βαθύτερα νοήματα και να κοιτάξεις βαθιά στην ψυχή των ανθρώπων γύρω σου. Ωστόσο, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να ανακαλύψεις τα δικά σου βαθύτερα συναισθήματα και πάνω από όλα να φέρεις στην επιφάνεια τη δύναμη που κρύβεις βαθιά μέσα σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα είσαι αρκετά δυναμικός και γρήγορος. Η ευστροφία σου θα είναι χαρακτηριστική και θα σε βοηθήσει να παρουσιάσεις στους γύρω σου τις σκέψεις και τις ιδέες σου καταφέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τα δικά σου άτομα για σχέδια που σχετίζονται με αλλαγές και πρόοδο. Εκφράσου με ειλικρίνεια και θα καταφέρεις να πείσεις χωρίς δυσκολία. Ακόμη, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις που θα σε ευνοήσουν.

Ιχθείς
Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα είναι πολύ ευχάριστη. Θα μπορέσεις να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε ένα κλίμα κατανόησης και έντονου συναισθήματος. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα κάνει τη μεταξύ σας σχέση δυνατή και με προοπτικές να αντέξει στο χρόνο. Απόλαυσε τη βραδιά μαζί του και μην αφήσεις τίποτα να την χαλάσει.

Original Source: like.philenews.com