Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 8 Οκτωβρίου

Κριός
Ακόμη μια βοηθητική ημέρα για να πετύχεις όλους εκείνους του στόχους που θέλεις, αφού η τύχη σε βοηθά σήμερα. Αυτές όμως οι μέρες φέρνουν παράλληλα και κάποια νευρικότητα από μέρους σου και πιθανώς μπορεί να βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που έχουν σημαντικά πρόσωπα για σένα λέγοντας το λάθος πράγμα, την λάθος στιγμή, λόγω της επιρροής της δυσμενούς όψης Ήλιου-Κρόνου.

Ταύρος
Οι φιλοδοξίες σου είναι και σήμερα πολλές με την Σελήνη να παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεις να αποδεικνύεις την αξία σου, «χρησιμοποιώντας» τις κοινωνικές σου επαφές. Παρόλα αυτά μοιάζεις να «κουβαλάς» κάτι μέσα σου που δεν θες να μοιραστείς με τους άλλους, καθώς πιστεύεις πως δεν θα σε καταλάβουν πλήρως, με την αντίθεση του Ερμή-Ουρανού στο ζώδιό σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή αποτελεί συνέχεια της χθεσινής μέρας ενεργειακά και η Σελήνη από ευνοϊκή θέση σε σπρώχνει ένα βήμα παρακάτω ως προς κάποια εγχειρήματα που έχεις στο μυαλό σου. Σήμερα άλλωστε ίσως βρίσκεις πιο εύκολα βοηθούς ή συμμάχους στα σχέδιά σου, μολονότι αυτές τις μέρες το πλανητικό σκηνικό δείχνει πως κάποια πρόσωπα μπορεί να σε κοντράρουν.

Καρκίνος
Ο κυβερνήτης σου η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στον Υδροχόο σε καλεί να δεις κάποια σημεία του εαυτού σου πιο «σκοτεινά» και να τα ξορκίσεις, αφού έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με την αλήθεια σου. Ταυτόχρονα, μπορείς να χειριστείς καλά υποθέσεις που χρειάζονται προσήλωση, αν όμως είσαι γεννημένος τον Ιούνιο, έχεις ευκαιρία για νέα ξεκινήματα.

Λέων
Η Σελήνη απέναντί σου σε καλή όψη με τον πλανήτη της Τύχης, Δία, φέρνει θετικό κλίμα στις σχέσεις σου με τους άλλους και ως μέρος ενός συνόλου μπορείς να καταφέρεις πολλά, ειδικά στα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις. Μην ξεχνάς όμως πως η δύσκολη όψη του αυστηρού Κρόνου με τον κυβερνήτη σου Ήλιο απαιτεί από εσένα σοβαρότητα.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα είναι μια από εκείνες που σε καλούν να χρησιμοποιήσεις όλα τα  ταλέντα σου για τάξη και προσοχή στην λεπτομέρεια, αφού μπορείς να βάλεις σε σειρά κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες, ειδικά αν σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένειά σου. Γενικότερα δηλαδή, παράγεις έργο!

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, και το σοφότερο μάλλον είναι να το κάνεις, μολονότι η δύσκολη όψη Ήλιου-Κρόνου δυσκολεύει την επικοινωνία και την ουσιαστική συνεννόηση με τα οικεία πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες.

Σκορπιός
Στο ίδιο μήκος κύματος με την χθεσινή ημέρα, ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και τα θέματά του ή ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι να έχεις επαφές με την οικογένεια ή τις ρίζες σου –εννοιολογικά– ώστε να πάρεις κάποιες απαντήσεις. Ένα γυναικείο πρόσωπο που δρα «μητρικά» απέναντί σου, σε κατευθύνει.

Τοξότης
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, στείλε τα μηνύματα που θες, κάνε τα τηλεφωνήματα που θες και γενικότερα ο τομέας της επικοινωνίας ευνοείται, τηρουμένων των αναλογιών, αρκεί να μην κάνεις κάποια… γκάφα λόγω βιασύνης! Η Σελήνη πάντως από φιλική θέση σε καλή όψη με τον Δία στο ζώδιό σου σε κάνει τυχερό, ακόμη και αν συναντήσεις κάποιο εμπόδιο.

Αιγόκερως
Προτίμησε να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση, να κινηθείς αργά και μεθοδικά ώστε να δεις να σιγουρεύουν όσα θες, χωρίς να κάνεις παρορμητικά βήματα, καθώς η δύσκολη όψη Ήλιου-Κρόνου δείχνει ένα «βάρος» για σένα. Επίσης, θυμήσου να κρατάς χαμηλούς τους τόνους στο σπίτι ή την οικογένεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο.

Υδροχόος
Έχεις τον πρώτο λόγο στο τι γίνεται, ή τουλάχιστον το επιδιώκεις σθεναρά, με την Σελήνη στο ζώδιό σου η οποία βρίσκεται σε καλή όψη με τον τυχερό Δία. Έτσι, έχεις σημαντικές ευκαιρίες μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, καθώς μπορείς να κάνεις βήματα για την δική σου εξέλιξη. Κάποιες φορές όμως άθελά σου «καπελώνεις» την φωνή των άλλων και εκείνοι πιθανώς να έχουν παράπονα από εσένα πάνω σε αυτό.

Ιχθείς
Δεν χρειάζεται πάντα να αναζητάς τις λύσεις για όλα, αφού κάποιες φορές όταν η στιγμή είναι η σωστή, έρχεται το κατάλληλο πρόσωπο για να σε βοηθήσει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ σήμερα είναι να ζητήσεις αυτή την βοήθεια, να ξεκουραστείς –αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει– και να απολαύσεις την ηρεμία μακριά από τις απαιτήσεις των άλλων.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Original Source: like.philenews.com