Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Μαρτίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τα σχέδιά σου δοθέντος πως θα είσαι καθόλα νομότυπος σήμερα και θα τηρήσεις τους «κανονισμούς» κατά γράμμα. Επίσης καλείσαι να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς σου σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα καθώς είσαι επιρρεπής σε παρανοήσεις.
Αισθηματικά: Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που σε φέρνουν πιο κοντά στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, θυμήσου πως η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι πιο πεσμένη αυτές τις ημέρες με τον ανάδρομο Ερμή και δεν ευνοεί αρκετά την κατανόηση των καταστάσεων, η διάθεσή σου όμως παραμένει ανεβασμένη.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Συμβαίνουν πολύ σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου και αν είσαι γεννημένος τις πρώτες ημέρες του Απριλίου πρόσεξε τις αντιδράσεις σου απέναντι σε πρόσωπα κύρους, ενώ οι συνεργασίες σου περνούν από τεστ αντοχής. Τα έξοδα με τον Άρη στον τομέα των οικονομικών, συνεχίζονται.

Ταύρος
Θέλεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και αυτό πολλές φορές σου οδηγεί σε λάθη καθώς οι στόχοι σου δεν είναι αντικειμενικοί και πολλές φορές στερούνται ρεαλιστικής βάσης. Συσχετίζοντας λοιπόν το παραπάνω με το αυξημένο πρόγραμμα της καθημερινότητας που φέρνει ο Άρης στο ζώδιό σου, καταλαβαίνεις πως μια πιο αποστασιοποιημένη θεώρηση των πραγμάτων μπορεί να σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τα πράγματα.
Αισθηματικά: Θέλεις να βάλεις σε τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο, τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, παρόλα αυτά η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα είναι έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ ο ανάδρομος Ερμής από βοηθητική θέση ξαναφέρνει φίλους από τα παλιά.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Καλύτερα να αποφύγεις να αναμείξεις συλλογικές προσπάθειες με οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται και με τρίτους, ενώ αν έχεις επαφές με δάνεια, τράπεζες ασφάλειες ή εφορίες σήμερα, βεβαιώσου ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο.

Δίδυμοι
Είσαι αρκετά υποκειμενικός σήμερα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό σου στερεί την αντικειμενική πλευρά της πραγματικότητας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με επιτηδευμένες συμπεριφορές τρίτων, το κλίμα σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο και τα όρια δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα, ενώ εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από τη συζήτηση. Επίσης, ο κυβερνήτης σου Ερμής ανάδρομος σε θέση κόντρα, σε συμβουλεύει να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.
Αισθηματικά: Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δοθέντος πως θα δεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις, γενικότερα όμως αφουγκράζεσαι πιο εύκολα τις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων. Καλείσαι όμως να κάνεις μέσα σου σημαντικές αλλαγές που ακόμη δεν νιώθεις έτοιμος.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Οι πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, γεμίζουν το πρόγραμμα και σε εξαντλούν, ωστόσο είναι προτιμότερο να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα για την καριέρα σου.

Καρκίκνος
Σήμερα είναι απαραίτητος από μέρους σου ένα πολύ καλός προγραμματισμός, καθώς υπάρχει έντονα της σύγχυσης και της υποκειμενικότητας στον τρόπο που χειρίζεσαι τα θέματα της καθημερινότητας. Επιπλέον, μην ξεχνάς πως ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι σε φιλική θέση, φέρνει όμως αναβολές και μπερδεμένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου, μπορείς όμως να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις.
Αισθηματικά: Οι απαιτήσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι τόσες πολλές  που νιώθεις να πνίγεσαι, ενώ αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες του Ιουλίου υπάρχουν πιεστικές καταστάσεις στο σπίτι ή σε οικογενειακές υποθέσεις. Η θέλησή σου όμως κάνει πιο φλογερό το κλίμα.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Φίλοι είναι κοντά σου και προσπαθείς να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο πρέπει να είσαι προσεκτικός σε διαδικαστικές ενέργειες καθώς δεν βλέπεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις.

Λέων
Το βλέμμα σου σήμερα στρέφεται στα θέλω σου, ωστόσο σε υποθέσεις της οικογένειας ή του σπιτιού υπάρχουν θολές καταστάσεις που δεν σου επιτρέπουν να έχεις ξεκάθαρη θεώρηση των καταστάσεων, με τα μπερδέματα να βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας της σημερινής ημέρας. Ταυτόχρονα θυμήσου πως χρειάζεται θάρρος και αυτογνωσία για να αποδεσμευτείς από λάθος εκτιμήσεις που οδήγησαν σε απωθημένα, λόγω ανασφαλειών.
Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη από ασφάλεια και σιγουριά σε συναισθηματικό επίπεδο και κάνεις πολλές υποχωρήσεις προκειμένου να εισπράξεις αυτά που θέλεις, φρόντισε όμως παράλληλα να απευθύνεσαι και στο σωστό πρόσωπο. Άλλωστε, είναι μέρες λύτρωσης από δυσκολίες.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Αυτή η περίοδος κρύβει πολλές ανατροπές για τα οικονομικά σου, έτσι λοιπόν καλείσαι να έχεις ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια που περνά από το χέρι σου υπό έλεγχο, ενώ θα ήταν προτιμότερο να μην εμπιστεύεσαι άκριτα όλους όσους σε περιτριγυρίζουν.

Παρθένος
Θέλεις να κάνεις πολλές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, όμως δεν είναι λίγες οι φορές μέσα στην ημέρα που μπερδεύεις το πρόγραμμά σου, ενώ αφήνεις στην άκρη εκκρεμότητες που είναι σημαντικές και θα έπρεπε να τακτοποιηθούν. Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς προς δικό σου κέρδος τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα, αρκεί να τον κατευθύνεις σε δημιουργικά κανάλια.
Αισθηματικά: Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τα αισθηματικά σου, καθώς από τη μια είσαι εριστικός με τους γύρω σου, αλλά και έντονα παρορμητικός, γεγονός που κάνει τους άλλους να αντιδρούν, ενώ αν ανήκεις στους γεννημένους των πρώτων ημερών του Οκτωβρίου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε οικογενειακά θέματα.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Θολές καταστάσεις υπάρχουν στο εργασιακό σου περιβάλλον και εσύ πρέπει να είσαι σε εγρήγορση καθώς το κλίμα σήμερα ευνοεί αρκετά τις παρανοήσεις.

Ζυγός
Θέλεις να κάνεις πολλές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, όμως δεν είναι λίγες οι φορές μέσα στην ημέρα που μπερδεύεις το πρόγραμμά σου, ενώ αφήνεις στην άκρη εκκρεμότητες που είναι σημαντικές και θα έπρεπε να τακτοποιηθούν. Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς προς δικό σου κέρδος τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα, αρκεί να τον κατευθύνεις σε δημιουργικά κανάλια.
Αισθηματικά: Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τα αισθηματικά σου, καθώς από τη μια είσαι εριστικός με τους γύρω σου, αλλά και έντονα παρορμητικός, γεγονός που κάνει τους άλλους να αντιδρούν, ενώ αν ανήκεις στους γεννημένους των πρώτων ημερών του Οκτωβρίου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε οικογενειακά θέματα.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Θολές καταστάσεις υπάρχουν στο εργασιακό σου περιβάλλον και εσύ πρέπει να είσαι σε εγρήγορση καθώς το κλίμα σήμερα ευνοεί αρκετά τις παρανοήσεις.

Σκορπιός
Είναι προτιμότερο σήμερα να επιλέξεις ασφαλείς επιλογές δίχως ρίσκα καθώς το κλίμα δεν ευνοεί παρακινδυνευμένες ενέργειες, ενώ στην προσπάθειά σου να προωθήσεις δημιουργικά σου σχέδια, υπάρχουν παγίδες που πρέπει να προσέξεις. Παράλληλα, υπάρχει και ένα έντονο παρασκήνιο γύρω σου, οπότε είναι σοφότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου σε τρίτους.
Αισθηματικά: Ο ανάδρομος Ερμής από τον τομέα των ερωτικών σου χαρίζει την «εύνοιά» του και επανεξετάζεις τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις μέχρι τώρα στα προσωπικά, μπορεί όμως να σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις, αλλά και λάθη, ενώ ανταμοίβει τις σχέσεις που έχουν γερά θεμέλια και άντεξαν στις δυσκολίες. Σήμερα πάντως ενδεχομένως να είσαι πιεσμένος συναισθηματικά.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που τραβά την προσοχή σου έντονα και προσπαθείς να κάνεις τους κατάλληλους χειρισμούς, ωστόσο προτίμησε να μεταθέσεις τα σημαντικά για το επόμενο διάστημα. Επίσης, να φανείς διαλλακτικός σε όσα έχουν να σου πουν οι γύρω σου.

Τοξότης
Η Σελήνη από μια φιλική θέση για το ζώδιό σου δίνει ευκαιρίες, όμως η μέρα κινείται σε ένα πιο θολό κλίμα και η δράση σου μπλέκεται σε θολά τοπία που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που προσπάθησες να βάλεις μια τάξη στις μπερδεμένες αυτές καταστάσεις αλλά χωρίς μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν, γενικότερα θα πρέπει να εξετάζεις διπλά τις κινήσεις σου προτού ενεργήσεις.
Αισθηματικά: Οι φίλοι είναι κοντά σου και σε κινητοποιούν, ωστόσο είσαι επιρρεπής στο να εμπιστευτείς ξανά καταστάσεις που μέσα σου γνωρίζεις πως δεν προχωρούν, αλλά επιστρέφεις γιατί φοβάσαι το άγνωστο που κρύβεται στο μέλλον.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Γίνονται σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σου και θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός απέναντι στις μαγικές λύσεις που σου παρουσιάζουν κάποιοι, ενώ σήμερα τραβάς τα βλέμματα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Αιγόκερως
Έχεις ανάγκη να μείνεις μόνος σου και να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, με τον ανάδρομο Ερμή σε φιλική θέση, ωστόσο πρόσεξε τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Επιπλέον, αν δεν μπορείς να μεταθέσεις τα πιο σημαντικά για το επόμενο διάστημα, εξέτασε σε βάθος την κάθε μεταβλητή της εξίσωσης, πριν πάρεις αποφάσεις.
Αισθηματικά: Εδώ και καιρό είχαν μείνει καταστάσεις μετέωρες που τώρα επιστρέφουν, οπότε θα σου ζητηθεί να πάρεις οριστική θέση. Ωστόσο, το κατά πόσο θα είναι όντως οριστική η θέση που θα πάρεις, θα το δείξει ο χρόνος.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Η στάση που κρατάς απέναντι στις προκλήσεις της καριέρας είναι πιθανό να μην είναι ο ενδεδειγμένος για να επιτύχεις τα θετικότερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ στα οικονομικά παρότι υπάρχουν περιορισμοί, έρχονται και έσοδα, χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των οικονομικών.

Υδροχόος
Η συλλογικές προσπάθειες σήμερα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και προσπαθείς να προωθήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου. Ωστόσο η προτίμησή σου για ασφαλείς επιλογές κρύβει τον κίνδυνο να παραμείνεις στάσιμος, ενώ το ρίσκο δεν δίνει σίγουρα αποτελέσματα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να μεταθέσεις τα πιο σημαντικά για την ερχόμενη περίοδο.
Αισθηματικά: Οι φίλοι είναι εκείνοι που σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να βγεις από τη δύσκολη θέση, νιώθεις όμως ότι είσαι σε μια φάση που οι προτεραιότητές σου έχουν αλλάξει, μη διστάσεις όμως να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου «μαγεύεις» τους άλλους.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Ο τρόπος που θα χειριστείς τα οικονομικά σήμερα ενδεχομένως να κρύβει παγίδες και είναι σοφότερο από μέρους σου να μην πάρεις αποφάσεις χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα στα χέρια σου, ενώ πολλές διενέξεις ίσως υπάρχουν και στο εργασιακό περιβάλλον.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον Κριό σε κάνει πιο ήρεμο παραδόξως, όμως αυτή την περίοδο ο Δίας από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου κινείται σε ένα όχι και τόσο ξεκάθαρο πλαίσιο, δείχνοντας πως είσαι επιρρεπής σε λάθη ή απερισκεψίες που βάζουν σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται πιο ορθή διαχείριση από μέρους σου των σημαντικών ζητημάτων που σε απασχολούν.
Αισθηματικά: Σήμερα οι προτεραιότητές σου είναι άλλες, αφήνοντας για λίγο σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά. Μπορείς όμως να επενδύσεις περισσότερο σε κάποια πρόσωπα δίπλα σου, αρκεί να έχουν αποδείξει ότι αξίζουν. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να αναθεωρήσεις τις καταστάσεις το ταίρι σου.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Σημαντικές αποφάσεις είναι καλύτερα να μετατεθούν για το επόμενο διάστημα, ειδικά αν σχετίζονται με την καριέρα ή τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους, ενώ τα οικονομικά σου περνούν από σκαμπανεβάσματα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com