Τι συζητάνε οι άντρες όταν δεν ακούνε οι γυναίκες (και τι λένε για εμάς)

Μπορεί οι γυναίκες να έχουμε το χάρισμα της… πολυλογίας (και τη φήμη), ωστόσο άμα οι άντρες αποφασίσουν να μας βάλουν στο μικροσκόπιο (και το στόμα τους), τότε … καλύτερα να (μην) ξέρεις τι λένε!

 

Οι άντρες δεν θα καταναλώσουν πολλές ώρες για να αναλύσουν τη σχέση τους με τα κορίτσια. Γεγονός! Θα συζητήσουν το πρόβλημά τους μέχρι εκεί που χρειάζεται και θα λήξουν την κουβέντα με μερικές μπύρες. Άμα, όμως, αποφασίσουν να πάρουν στα σοβαρά τη συζήτηση για τις γυναίκες, είναι συχνά πολύ πιο σκληροί σ’ αυτά που θα πουν, απ’ ό,τι εμείς. Επίσης, γεγονός!

Θες να ξέρεις, λοιπόν;

1. Οι άντρες θα μοιραστούν με τους φίλους τους όλες τους τις «παρασπονδίες», από τη συστηματική απιστία μέχρι τα one night stand και τα φλερτ τους με «γκόμενες». Ναι, είναι κάτι που είναι δικό τους και ό,τι «λέγεται εκεί, μένει εκεί!»

2. Σχολιάζουν την εμφάνιση των γυναικών! Και δεν θες να σε πάρει το στόμα τους, γιατί οι χαρακτηρισμοί συχνά δεν είναι καθόλου κολακευτικοί αν δεν τους αρέσει η εμφάνισή σου, τα κιλά σου, το βάψιμό σου, το μαλλί σου, αυτά που λες, το πώς κοιτάς, το πώς κάθεσαι, το πώς μιλάς…

3. Μιλάνε για την «καψούρα» τους. Ναι, αν την πατήσουν, και την πατήσουν γερά, μπορούν να μιλάνε για τα «ωραία σου μάτια» όλη τη μέρα (ακόμα και να σπάσουν τα νεύρα των κολλητών, μπορούν). Μη σου πω τι συμβαίνει, αν τους παρατήσει η «καψούρα»… ολονυχτία!

4. Μιλάνε για τσόντες που μπορεί να είδαν, για στριπτιτζάδικα όπου μπορεί να πήγαν, για πορνοπεριοδικά που διάβασαν και ούτω καθ’ εξής. Ναι, είναι κάτι σαν αγαπημένη «παιδική» συνήθεια, κάτι σαν τα δικά μας «κουζινικά». Ακόμα, και αν είναι αθώοι πια, δεν υπάρχει περίπτωση να μη θυμηθούν στην κουβέντα «εκείνη τη φορά που…»

5. Για την γκρίνια σου! Άμα το ένα σου ξινίζει, το άλλο σου βρωμάει, αν είσαι ιέρεια στην κρεβατομουρμούρα, αν δεν το ράβεις με τίποτα, αν δεν σταματάς να του ζαλίζει τον έρωτα (με τη ζήλεια σου, π.χ. ή τις απαιτήσεις σου), έχεις γίνει σίγουρο θέμα συζήτησης!