Τραγικό! Μητέρα από την Πάφο πωλεί το σπίτι της για να σπουδάσει το παιδί της

Μητέρα από τη Πάφο ανάρτησε σε γνωστή Κυπριακή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών ακινήτων, αγγελία με την οποία πωλεί το σπίτι της προκειμένου, όπως αναφέρει να κατορθώσει με τα χρήματα αυτά να σπουδάσει την κόρη της.

Με εμφανή την απόγνωση και την πίκρα στο κείμενο που έχει αναρτηθεί, η μητέρα από την Πάφο τονίζει ότι η πώληση της κατοικίας της είναι η μόνη διέξπδπς για να καταφέρει να προσφέρει στο παιδί της σπουδές, αφού σε διαφορετική περίπτωση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν είναι σε θέση να της εξασφαλίσει ούτε τα αεροπορικά εισιτήρια μετάβασης στη χώρα σπουδών της.
Θέλοντας να τονίσει ιδιαίτερα τη δυσχερή οικονομική της κατάσταση και τους ιδιάζοντες λόγους που την ωθούν στη αγγελία αυτή, η συγκεκριμένη γυναίκα δίνει αναλυτικές πληροφορίες για το πρόβλημα της, αντί να αρκεστεί σε μια απλή αγγελία πώλησης ακινήτου.
Τονίζει, ειδικότερα, ότι η 18χρονη κόρη της, αν και καλή μαθήτρια, δεν έχει την ευχερεια να σπουδάσει, παρότι έχει επιτύχει είσοδο σε συγκεκριμένο πανεπιστημιακό κλάδο, αφού η ίδια δεν έχει καθόλου χρήματα, ενώ η τράπεζα, όπως τονίζει, λόγω δυο δανείων της που δεν εξυπηρετούνται δεν της εγκρίνει φοιτητικό δάνειο.

Παράλληλα, αφήνει σαφώς να διαφανεί και μια προβληματική οικογενειακή κατάσταση, αφού όπως τονίζει στην αγγελία της ο πατέρας της 18χρονης δεν συνδράμει οικονομικά για τις σπουδές της κόρης τους.
Η συγκεκριμένη αγγελία πώλησης του ακινήτου, έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, με εκατοντάδες χρηστών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης να σχολιάζουν και να παρεμβαίνουν ηλεκτρονικώς στα όσα αναφέρθηκαν.

Source :
Φιλελευθερος