Χαμός στο Μπρούσκο: Εμφανίζεται ξανά πρόσωπο από το παρελθόν! Τι διεκδικεί;

Η εξαφάνιση της Αγάπης έχει συγκλονίσει τον Αχιλλέα, τη Μελίνα, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια των Ματθαίων.

«Δεν γίνεται αυτό να συμβαίνει σε μας. Ακόμα δεν πήρα τη χαρά με τον Αχιλλέα, ήρθε αυτό με το παιδί μας. Θεέ μου, θα τρελαθώ», λέει κλαίγοντας η Μελίνα.

Παράλληλα, η αστυνομία τούς έχει απαγορεύσει να δημοσιοποιήσουν το γεγονός: «Σας παρακαλώ, αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν θα πείτε πουθενά τίποτα μέχρι να έρθουν οι απαγωγείς σε επικοινωνία μαζί σας. Ίσως λάβετε κάποιο τηλεφώνημα για λύτρα».

Η αγωνία του ζευγαριού είναι τεράστια και ο Πάτροκλος πλησιάζει και πάλι τη Δανάη, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για να μαθαίνει πληροφορίες μέσα από το σπίτι. Καθώς οι υπόλοιποι δεν έχουν πληροφορηθεί για την αρπαγή της Αγάπης, εξακολουθούν να ζουν τα μικρά, προσωπικά τους «δράματα».

Η Δάφνη βασανίζεται από υπαρξιακά αδιέξοδα, η Παναγιώτα πενθεί, ο Χαρίδημος ντρέπεται να κυκλοφορήσει στα Χανιά και ο Μύρος απορεί πώς έχασαν όλοι την ηθική τους. Στο σπίτι της Χρυσάνθης και του Παύλου επανεμφανίζεται ξαφνικά η Λουκία, η οποία φαίνεται να διεκδικεί κάτι και προκαλεί την ανησυχία της Χρυσάνθης.

Η Δήμητρα παίρνει άρον άρον τη Μαρίνα από το σπίτι της Αλεξάνδρας και η Λίνα πλησιάζει ξανά τον Μηνά, ενώ όλο και πιο πολύ διαφαίνεται πως η Ρενάτα στήνει κάποια πλεκτάνη στον Διαμαντή, αφού συνεχίζει να ψάχνει ενοχοποιητικά στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητές του.

Source :
youweekly.gr