10 πράγματα που οι άντρες θέλουν να ξέρεις για τις σχέσεις, τα ραντεβού και το σεξ

Μπορεί να αναλύεις τα πάντα με τις κολλητές σου για τις σχέσεις, τα ραντεβού και το σεξ και να νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, μέχρι να ακούσεις την αντρική πλευρά. Το ξέρεις και το έχεις ζήσει: οι άντρες σκέφτονται διαφορετικά από τις γυναίκες στα περισσότερα θέματα. Καλό είναι να τους ακούμε που και που!

1. Ο κανόνας του ραντεβού

Οι άντρες δεν έλκονται όταν η γυναίκα με την οποία βγαίνουν σχεδιάζει να δει κι άλλους ανθρώπους. Αν είσαι σε περίοδο που “παίζεις” τριγύρω, δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζεις.

2. Κάνε μία βόλτα

Αν είσαι υπερβολικά εκνευρισμένη, ζήτα συγνώμη, κάνε μία βόλτα και γύρνα όταν θα είσαι πιο συνετή. Οι άντρες είναι πιο δεκτικοί στη συνομιλία όταν δεν είσαι ταραγμένη.

3. Σεξ στο πρώτο ραντεβού

Όχι σεξ στο πρώτο ραντεβού, αν θέλεις να σε δει πιο σοβαρά.

4. Πρώτα η φιλία

Προσπάθησε να αναπτύξεις μία φιλική σχέση μαζί του πριν μπεις στα βαθιά για σχέση. Σκέψου τι κάνουν οι φίλοι μεταξύ τους και προσπάθησε να το ενσωματώσεις στα ραντεβού σας.

5. Επένδυσε στα εσώρουχα

Αγόρασε αυτό το σέξι σετ εσωρούχων που είδες τις προάλλες. Θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει ακαταμάχητη στα μάτια του.

6. Το κλειδί είναι η επικοινωνία

Επικοινωνήστε κατά τη διάρκεια του σεξ και μίλα για ότι σου αρέσει. Ένας άντρας βρίσκει φανταστικό να βλέπει μία κοπέλα να ερεθίζεται.

7. Οικεία και απλά

Όταν έρθει η σειρά σου να σχεδιάσεις το επόμενο ραντεβού, προτίμησε κάτι οικείο και απλό. Οι άντρες προτιμούν να περάσουν το βράδυ μαγειρεύοντας στο σπίτι παρά να κάνουν πικνικ και να δουν το ηλιοβασίλεμα.

8. Γνώρισε τον εαυτό σου

Θα πρέπει να αρχίσεις να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να μάθεις τις ανάγκες σου. Μόνο όταν ξέρεις πραγματικά τι θέλεις, θα μπορέσεις να το ζητήσεις από έναν άντρα.

9. Δείξε ενδιαφέρον

Όπως κι εσύ, έτσι και ο σύντροφός σου έχει κάποιες ανάγκες. Ρώτησέ τον ευθέως για να είναι είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

10. Να είσαι έτοιμη να συμβιβαστείς

Να είσαι έτοιμη να συμβιβαστείς όταν έχετε κάποια ασήμαντη διαφωνία. Δεν μπορεί να περνάει πάντα το δικό σου.