10 Σημαντικές τάσεις μαλλιών για το 2017, που θα πρέπει να δείτε ( ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Χρίστος Μιχαήλ  (Hairstylist- Καθηγητής Κομμωτικής)

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τα χρώματα μαλλιών που θα επικρατήσουν το 2017 για να προγραμματίσετε την εμφάνισή σας από τώρα.
Ξεκινώντας από το trend του καλοκαιριού που ακόμη θα κυριαρχεί είναι τα ξανθά, γνωστά και ως barbie ξανθά, στην πιο hot απόχρωση τους.Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε προσοχή στον τόνο του δέρματος σας, το χρώμα των ματιών σας και τα φρύδια γιατί θα πρέπει να ταιριάζει με την όλη εικόνα.

Ξανθά μαλλιά 2017

κρεμώδη λευκασμένα ξανθά αποχρώσεις για τα μαλλιά
λευκανθεί τάσεις χρώμα ξανθά μαλλιά

Silver ξανθά μαλλιά

Παράλληλα παστέλ χρώματα μαλλιών που θα συζητηθούν ήρθαν και συνεχίζονται όπως το ασημί χρώμα. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να είναι trendy hairstyle για τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά με κάποιο τρόπο η τάση έχει εξαπλωθεί και στις νεαρές κυρίες.

ασημένια ξανθιά har αποχρώσεις

Καραμελέ ξανθά μαλλιά

Λοιπόν, η απόχρωση του ξανθού χρώματος που μιλάει από μόνο του. Μπορώ μόνο να προσθέσω ότι δίνει την αίσθηση του όγκου στα μαλλιά.

καραμελέ ξανθιά χρώματα μαλλιών

Sandy ξανθά μαλλιά

Για τις κυρίες με τα ήδη ξανθά μαλλιά που δεν θέλουν να αλλάξει δραστικά το χρώμα τους,μπορούν να προσθέσουν μερικές αμμώδεις ανταύγειες και πιστέψτε με  θα είναι μια καλή επιλογή.

αμμώδη ξανθά μαλλιά χρώματα

 

Bronde χρώμα μαλλιών

Όταν τσακώσετε τον εαυτό σας να είναι στη μέση και δεν μπορεί να αποφασίσει καφέ ή ξανθό, να είστε σίγουρες ότι αν πάτε για bronde αποχρώσεις δεν θα χάσετε το παιχνίδι.

διάδρομο bronde μαλλιά τάσεις χρώμα 2017
bronde τάσεις χρώμα των μαλλιών
σκούρα bronde χρώματα μαλλιών

 

Balayage ανταύγειες μαλλιά

Αυτή η σούπερ δημοφιλής τεχνική βαφής έχει απομακρυνθεί από τον τρόπο ombre και όλες τις άλλες μορφές αλλά είναι εξίσου αντάξια τεχνική τόσο για ξανθά όσο και για μελαχρινά χρώματα.
μελαχρινή χρώματα balayage μαλλιά 2017

Σταθερά χρώματα καστανά

Και για τον επόμενο χρόνο αυτές οι πλούσια καφέ αποχρώσεις σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο trend στην εμφάνιση σας.

στερεά καφέ χρώμα μαλλιών 2017

Hot espresso μαλλιά

Μια άλλη σταθερή επιλογή χρώματος που έχει κερδίσει και ήδη είναι στη μόδα είναι η καυτή απόχρωση καφέ εσπρέσο, που είναι με τον τρόπο της εξίσου εντυπωσιακή στο χλωμό δέρμα.

espresso χρώματα μαλλιών

Καραμελέ ανταύγειες και χρώματα για τα μαλλιά

Προσθέστε γλυκύτητα στην εικόνα σας με καραμελέ χρώματα ή ανταύγειες για να δώσουν φως στο σκοτεινό τόνο βάσης.

καραμέλα χρώματα τα μαλλιά 2017

Παστέλ χρώματα μαλλιών

Μια άλλη τάση που εμφανίστηκε ξαφνικά και απλώνεται με την ταχύτητα του φωτός είναι η παστέλ τάση στο χρώμα των μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων όλων των δυνατών αποχρώσεων από ροζ , σε πράσινο και σε γκρι.

χρώματα παστέλ μαλλιά τάσεις
παστέλ γκρι χρώματα τα μαλλιά 2017