10 διάσημοι που άφησαν εποχή, έδωσαν σκληρή μάχη και “έφυγαν” από Covid-19

Τα τελευταία δύο χρόνια η πανδημία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις ζωές όλων, με αρκετά άτομα να χάνουν μάλιστα τις ζωές τους. Ανάμεσα σε αυτά είχαμε και αρκετούς διάσημους, οι οποίοι αγαπήθηκαν αρκετά. Ας δούμε αναλυτικά 10 διάσημους που έχασαν την μάχη και “έφυγαν” από Covid-19.

Οι διάσημοι που έχασαν την ζωή τους λόγω Covid-19

Kenzo

Διάσημοι που πέθαναν από Covid-19

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής της παγκόσμιας μάρκας Kenzo έφυγε από την ζωή στις 4 Οκτωβρίου 2020 σε ηλικία 81 ετών, από επιπλοκές του κορονοϊού, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του.

Manu Dibango

Διάσημοι που πέθαναν από Covid-19

Ο θρύλος της τζαζ, πέθανε σε ένα νοσοκομείο του Παρισιού, μετά την μάχη του με τον Covid-19 σε ηλικία 86 ετών.

Dave Prowse

Ο Dave Prowse, ο Βρετανός ηθοποιός που είδαμε στον ρόλο του Darth Vader, στην πρώτη τριλογία “Star Wars”, πέθανε από επιπλοκές του COVID-19 στις 28 Νοεμβρίου 2020 σε ηλικία 85 ετών.

Adam Schlesinger

Ο συνιδρυτής του συγκροτήματος Fountains of Wayne και κάτοχος βραβείων Emmy και Grammy, απεβίωσε την 1η Απριλίου του 2020, σε ηλικία 52 ετών. Ο Adam Schlesinger νοσηλευόταν με αναπνευστήρα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης μετά την προσβολή του κορονοϊού.

Maria Mercader

H Maria Mercader, δημοσιογράφος του CBS News, πέθανε στις 29 Μαρτίου 2020 σε ηλικία 54 ετών, αφού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Linda Torres

Η πρώην τηλεοπτική σταρ, Linda Torres,πέθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Staten Island στη Νέα Υόρκη, όπου και “πάλεψε” με τον ιό εννέα εβδομάδες. Η τηλεπερσόνα έχασε την μάχη με τον κορονοϊό σε ηλικία 67 ετών.

Larry King

Διάσημοι που πέθαναν από Covid-19

Ο τηλεοπτικός θρύλος Larry King πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες σε ηλικία 87 ετών στις 23 Ιανουαρίου 2021 (λίγες μόνο εβδομάδες μετά την έξοδο από τη ΜΕΘ, αφού αντιμετώπισε προβλήματα αναπνοής).

Tommy DeVito

Ο μουσικός και τραγουδιστής Tommy DeVito (ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος The Four Seasons και μέλος του Rock and Roll Hall of Fame) πέθανε σε νοσοκομείο της περιοχής του Λας Βέγκας στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 από επιπλοκές του κορονοϊού, σε ηλικία 92 ετών.

Lee Fierro

Στις 5 Απριλίου 2020, η ηθοποιός Lee Fierro, (γνωστή ως κυρία Kintner στο franchise ταινιών “Jaws”) πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού, σε ηλικία 91 ετών.

Lucia Bosè

Διάσημοι που πέθαναν από Covid-19

Η Ιταλίδα ηθοποιός Lucia Bosè πέθανε στις 23 Μαρτίου 2020 από επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορονοϊό, σε ηλικία 89 ετών.