12 Μέρη που έχεις σκεφτεί να κάνεις σεξ.. (έστω μια φορά στη ζωή σου)!

Αν έχεις βαρεθεί να κάνεις συνέχεια σεξ στο κρεβάτι σου, τότε ανήκεις στους τυχερούς αφού έχεις αμέτρητες επιλογές σε πολλά άλλα μέρη τα οποία βρίσκονται ελάχιστα μόνο μέτρα μακριά σου. Μερικά σημεία είναι πολύ καλές ιδέες, άλλα είναι οι χειρότερες ιδέες ever και άλλα φαντάζουν πιο ενδιαφέρον απ΄ όσο είναι στη πραγματικότητα.

 

Σεξ στη θάλασσα: Πόσο επικίνδυνο είναι και όλα όσα πρέπει να προσέξεις!

 

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω μέρη για να «πιπερώσεις» λίγο παραπάνω τα πράγματα μεταξύ σας και να αλλάξετε παραστάσεις..

 

1. Στην καρέκλα

Η καρέκλα είναι ένα σημείο που κάνεις σεξ συνήθως σε δωμάτια ξενοδοχείων επειδή δεν σου ανήκει. Δεν χρειάζεται να ξανακαθίσεις πάνω της αν δεν το θέλεις, οπότε δεν σε νοιάζει πόσο ιδρώτα και άλλα υγρά σας ποτίσουν το ύφασμα της.

Νομίζεις πως θα είναι κάτι ενδιαφέρον αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα σημείο που συνήθως το επιλέγουν οι πρωτάρηδες και οι αμαθείς. Σίγουρα έχεις μια καλή πρόσβαση με αυτή τη στάση σε όλα τα σημεία του σώματος αλλά αυτό ουσιαστικά μπορείς να το κάνεις και στην άκρη του κρεβατιού σου. Στο τέλος της ημέρας οι καρέκλες είναι σαν μικροσκοπικά κρεβάτια!

 

2. Στη συρταριέρα

Φυσικά και μπορεί να σκέφτεσαι ποια είναι η διαφορά με τη καρέκλα αφού είναι παρόμοια μεταξύ τους. Οι συρταριέρες όμως συνήθως είναι λίγο ψηλότερες απ΄ όσο είναι το κρεβάτι σου (εξαρτάται φυσικά και από το κρεβάτι σου). Η διαφορά αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε μερικές ενδιαφέρουσες και δημιουργικές στάσεις ειδικότερα αν εσύ είσαι όρθιος και η σύντροφος σου είναι καθισμένη. Αν είστε και οι δυο καθισμένοι μάλλον φαίνεται πως χάνετε το νόημα.

 

3. Στη ντουζιέρα

“Ας λερώσουμε πριν καθαριστούμε..” σίγουρα αυτό σκέφτεσαι κάθε φορά που θέλεις να κάνεις σεξ στο ντουζ. Στην ουσία όμως το ντουζ είναι σαν μια βρεγμένη καρέκλα. Μιλώντας βέβαια μεταφορικά, εκτός αν όντως βάλεις τη καρέκλα μέσα στη ντουζιέρα σου. Τότε πας τα πράγματα σε άλλο επίπεδο, πολύ πιο επικίνδυνα για τη σωματική σας ακεραιότητα! Το σεξ στο ντουζ είναι ένα σημείο που ούτως ή άλλως είσαι γυμνός, οπότε γιατί να μην έχεις και τη παρτενέρ σου δίπλα; Ας ελπίσουμε πως δεν είναι μια τόσο σοκαριστική αποκάλυψη για σένα!

 

4. Στη μπανιέρα

Γέμισε τη μπανιέρα με σαπουνάδα και αιθέρια έλαια ή ακόμη καλύτερα αν έχεις και τζακούζι. Το σεξ στη μπανιέρα είναι ωραίο μόνο όταν η μπανιέρα σου είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από το κανονικό! Αν είναι μικρή τότε θα έχετε περιορισμένες επιλογές και παραμονεύει ο κίνδυνος να γλιστρήσετε και να τραυματιστείτε.

 

5. Στο πάτωμα

Αν υπήρχε ένα μέρος για να κάνεις σεξ που να μοιάζει με κρεβάτι προκαλώντας περισσότερο πόνο σε γόνατα και πλάτη είναι μόνο ένα. Το πάτωμα! Ο μόνος λόγος για να κάνεις σεξ στο πάτωμα είναι μόνο όταν έχεις τρελές ορέξεις και οι δυο ψάχνετε να βρείτε τον χαμένο φακό επαφής σου.

 

6. Στο τραπέζι της κουζίνας

Είναι ακόμη ένα από εκείνα τα σημεία που επιλέγεις να κάνεις σεξ με τον αυθορμητισμό της στιγμής.. και θεωρείς πως είναι σέξι και «βρόμικο». Μη σκοπεύεις όμως να κάνεις σεξ πάνω στο τραπέζι της κουζίνας που τρώτε το πρωινό σας. Δεν είναι και ότι πιο σέξι να σκέφτεσαι το επόμενο πρωί τι συνέβη χθες το βράδυ πάνω στο συγκεκριμένο τραπέζι.

 

Θα το βρίσκεις με την μία! Πού είναι τελικά το σημείο G;

 

7. Στο αυτοκίνητο

Όλες εκείνες οι εφηβικές αναμνήσεις του ιδρωμένου σεξ στα πίσω καθίσματα με τα τζάμια θολωμένα χωρίς να έχεις τον φόβο μην σε πιάσουν οι γονείς σου ή επέμβει η αστυνομία. Φυσικά κάτι τέτοιο θα ίσχυε μόνο αν είχες το ιδιωτικό γκαράζ σου. Διαφορετικά μπορούν ακόμα να σε διακόψουν οι τοπικές αρχές ή ακόμη και οι γονείς σου, εξαρτάται από το πόσο μακριά μένουνε.

Επίσης πρόσεχε μην βάλεις «νεκρά» στο αμάξι σου όσο είστε μέσα,  με την πόρτα του γκαραζ κλειστή αν δεν θέλεις να έχεις τρεξίματα με τα συνεργεία επισκευής. Ή θα έχεις την πόρτα του γκαραζ ανοιχτή ή σβησμένη τη μηχανή.. είναι η απόλυτη συμβουλή για το ασφαλές σεξ!

 

8. Από τα παράθυρα μέχρι τους τοίχους

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις σεξ σε οποιαδήποτε επιφάνεια του σπιτιού σου που δεν είναι οριζόντια είναι ένας καλός τρόπος για να γυμνάσεις τα δικέφαλα σου όση ώρα σηκώνεις την παρτενέρ σου ψηλά ακουμπώντας την πλάτη της στο τοίχο ή στο παράθυρο ή σε κάποια πόρτα τελοσπάντων. Απλά προσπάθησε να μην είσαι πολύ βίαιος γιατί δεν θέλουμε να έχουμε ατυχήματα και να σου φύγει από κανένα παράθυρο.

 

9. Στη σοφίτα

Η σοφίτα είναι ένας μέρος που αν αποφασίσετε να πάτε γυμνοί εκεί πάνω άλλωτε σου προκαλεί ρομαντισμό και άλλωτε σε πιάνουν φοβίες για αράχνες και ακίδες. Αναλόγως το mood επιλέγεις και τις ενέργειες σου.

 

10. Πάνω στο πλυντήριο/στεγνωτήριο

Φυσικά και  μην επιχειρήσεις κάτι τέτοιο σε μαγαζί που πας να πλύνεις τα ρούχα σου. Αν έχεις σκοπό να κάνεις σεξ πάνω σε πλυντήριο ή στεγνωτήριο, τότε βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ένα στο σπίτι σου. Αν κάνεις σεξ πάνω του ενώ δεν είναι σε λειτουργία τότε ουσιαστικά θα είναι σαν να κάνεις σεξ πάνω σε ένα μεταλλικό κουτί. Επέλεξε τις υψηλότερες στροφές για να κάνεις τα πράγματα πιο ενδιαφέρον. Μοιάζει σαν ένα γιγαντιαίο ρομποτικό παιχνίδι του σεξ προερχόμενο από το 1950!

 

11. Να κρεμαστείς από τον πολυέλαιο

Άρπαξε τον πολυέλαιο σφιχτά και παραδώσου στα γυμνά κορμιά σας λουσμένα σε σαμπάνια και με το φως του φεγγαριού να φωτίζει μέσα από τα γιγαντιαία παράθυρα του σπιτιού σου. Προσευχήσου όμως  να έρθεις σε οργασμό πριν χάσεις τον έλεγχο και σπάσει ο πολυέλαιος!

 

12. Στην ταράτσα του σπιτιού

Διεκδίκησε την κυριαρχία σου από τους γείτονες σου κάνοντας σεξ στην ταράτσα σου μέρα μεσημέρι.. Θα έχεις έξτρα μπόνους εαν το κάνεις την ώρα που όλοι φεύγουν για τη δουλειά τους.

Τα μειονεκτήματα: Μπορεί να γλιστρήσεις και να σκοτωθείς.

*Μην επιχειρήσεις ΠΟΤΕ να κάνεις σεξ στη ταράτσα σου, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν δείξεις τα οπίσθια σου σε όλους σου τους γείτονες!