Η Παγκόσμια εβδομάδα Coaching φέρνει δωρεάν συνεδρίες – Μια Παγκύπρια πρωτιά

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 10:00-14:00, σε ένα διαδραστικό σεμινάριο στο πολυτελές St Raphael Resort & Marina της Λεμεσού, οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν τι είναι το coaching και θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν μια συνεδρία life coaching εντελώς δωρεάν.

Η παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια, Official member FORBES Coaches Council, Mentor Coach, διαπιστευμένη από την International Coaching Federation, βραβευμένη Business Mentor και #1 International Bestselling συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου Αγάπη Τώρα, και του Ευ Ζην Τώρα, Τζιλ Δούκα, MBA, PCC θα ενημερώσει σχετικά με τα πολύτιμα οφέλη του coaching και πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιον που αναζητά την προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη να το πετύχει. Θα μοιραστεί επίσης πραγματικές ιστορίες επιτυχίας, βγαλμένες μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της.

Ο #1 international bestselling συγγραφέας, relationship coach Νικόλας Ουρανός, θα μοιραστεί το κλειδί για τις επιτυχημένες σχέσεις, ενώ απόφοιτοι της Global Academy of Coaching θα μοιραστούν τα μυστικά για μια ζωή χωρίς άγχος.

Σε κάποιους τυχερούς θα δοθεί η ευκαιρία για ένα δωρεάν Coaching Session, είτε από την ίδια την κ. Δούκα ή από έναν απόφοιτο και πλέον καταξιωμένο coach της Global Academy of Coaching.

Λίγα λόγια για την Global Academy of Coaching

Η Global Academy of Coaching είναι η μοναδική ακαδημία coaching στην Ελλάδα και Κύπρο που προσφέρει πρόγραμμα σπουδών διαπιστευμένο από την International Coach Federation, οι σπουδές διεξάγονται στην Αγγλική γλώσσα και το 40% των καθηγητών είναι διαπιστευμένοι από την ICF σε επίπεδο MCC, μια διαπίστευση που κατέχει μόνο το 3% των coaches παγκοσμίως.

Στόχος της Ακαδημίας είναι να δημιουργήσει όχι μόνο εξαίρετους coaches αλλά και πραγματικά χαρισματικούς και επιτυχημένους ηγέτες.

Για δηλώσεις συμμέτοχης: https://bit.ly/2PdOgJH

Το workshop είναι δωρεάν, οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

life coaching

Original Source: ilovestyle.com