3 Εύκολα Καθημερινά Look

Τρία look που εύκολα μπορούμε να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητα μας. Είναι casual, έχουν μια ανάλαφρη αισθητική, διεκδικούν το στοιχείο του trendy – και το έχουν – συν του ότι είναι οικεία. Εννοώντας ότι με έναν τρόπο μπορούμε να προσεγγίσουμε.Πρόκειται για τα πιο ηχηρά trends της σεζόν τα οποία όμως έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του day-wear styling. 

Ένα από όλα τα παρακάτω look ενδεχομένως να αντανακλά τη δική σας αισθητική.

Καρό Παλτό + T-shirt + Loafers

3 Εύκολα Καθημερινά Look

3 Εύκολα Καθημερινά Look

Το καρό φέτος έχει ύφος grungy και αυτό αρέσει. Διότι ξεφεύγει από την κλασική του αυστηρότητα επιδεικνύοντας ένα στυλ εμφανώς νεανικό. Σκεφτείτε το όλες εσείς που θέλετε να νιώθετε άνετες, χωρίς να δείχνετε αδιάφορες. 

Moto Jacket + Ψηλόμεσο Τζιν + Κλασικές Γόβες

3 Εύκολα Καθημερινά Look

Από τα πιο κλασικά look των 90s που έχει βρει θέση στο σύγχρονο καθημερινό styling. Το στυλ αυτό εξασφαλίζει καλαίσθητες εμφανίσεις συνδυάζοντας το θηλυκό με το edgy.Ταιριάζει σε όσες επιλέγουν το διαχρονικό με κάποια εκκεντρικότητα μαζί. 

Oversized Πουλόβερ + Skinny Τζιν + Μπότες Over-the-Knee

3 Εύκολα Καθημερινά Look

Sexy και chic. Το χαλαρό πουλόβερ αναβαθμίζεται από την αιχμηρή εικόνα της σούπερ εντυπωσιακής μπότας. Ένας κλασικός συνδυασμός που δεν πρόκειται να σας διαψεύσει ποτέ. Ιδανική επιλογή για όλες εσάς που φοράτε ψηλοτάκουνα κάθε μέρα. 

Source :
marymary.gr