Αρχική ΟΜΟΡΦΙΑ 3 φυσικοί τρόποι να αποκτήσετε λευκά δόντια

3 φυσικοί τρόποι να αποκτήσετε λευκά δόντια

Close-up, beauty portrait of a young brunette woman with beautiful smile and fluttering hair. Shallow DOF. Developed from RAW; retouched with special care and attention; Small amount of grain added for best final impression. Adobe RGB color profile.

Eνα όμορφο χαμόγελο κρίνεται  και από το χρώμα των δοντιών. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε και συγκεκριμένα να βουρτσίζουμε σε καθημερινή βάση τα δόντια μας. Όπως ακριβώς περιποιούμαστε το πρόσωπό μας πρωί και βράδυ, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τα δόντια μας.

Κάποιοι φυσικοί τρόποι για να γίνουν πιο λευκά τα δόντια μας είναι οι εξής:

Βούρτσισμα μετά από κάθε γεύμα

Το βούρτσισμα των δοντιών σας μετά από κάθε γεύμα είναι κάτι που συμβουλεύουν οι οδοντίατροι από την παιδική ηλικία. Είναι ένα από τα βασικά μυστικά για να διατηρούν τα δόντια το λαμπερό τους χρώμα.

 

Λάδι Καρύδας

Το έλαιο καρύδας έχει πολλές χρήσεις, μία από αυτές είναι και η ενίσχυση του λευκού χρώματος των δοντιών. Αρκεί να πάρετε μια μικρή ποσότητα και να τρίψετε τα δόντια σας για περίπου 20 λεπτά, καθημερινά. Εκτός ότι τα δόντια σας θα γίνουν πιο λευκά, επιπλέον οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες της καρύδας, προστατεύουν και τα ούλα σας.

Φλούδες εσπεριδοειδών

Τα εσπεριδοειδή όπως τα πορτοκάλια και τα λεμόνια, έχουν όξινες ιδιότητες στις φλούδες τους, οι οποίες βοηθούν στην απομάκρυνση των λεκέδων στα δόντια. Αποφύγετε το συχνό τρίψιμο τψν δοντιών με οξέα, καθώς μπορεί να φθαρεί το σμάλτο. Αφού εφαρμόσετε τις φλούδες, βεβαιωθείτε ότι ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό.

Και επειδή μιλάμε για λαμπερά χαμόγελα, μετά την υγεία των δοντιών σας, καλό είναι να είστε προσεχτική και με την ενυδάτωση των χειλιών σας.

Ένα lip balm δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σας, από το νεσεσέρ σας. Σε καθημερινή βάση να τα ενυδατώνετε για να είναι λεία και απαλά.