3 λάθη που οδηγούν στον χωρισμό (και δεν τα φαντάζεσαι)

I've Had Enough

Η απιστία, ένας τσακωμός ή η απόσταση εύκολα μπορούν να οδηγήσουν στον χωρισμό, όμως μερικές φορές δεν είναι μόνο αυτά που κάνουμε που καταστρέφουν την σχέση μας αλλά κυρίως αυτά που δεν κάνουμε. Ανακάλυψε 3 λάθη που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι μπορεί να διαλύσουν τη σχέση σου τόσο εύκολα όσο και η… απιστία!

1.Η αδιαφορία: Δεν εννοούμε να μην απαντάς στα μηνύματα ή να μην βγαίνεις συχνά μαζί του. Η αδιαφορία που μπορεί να πληγώσει κάποιον έχει να κάνει με πιο σημαντικά πράγματα, όπως να μην ενδιαφέρεται κανείς για τις απόψεις του άλλου, για τα συναισθήματά του ή τις επιλογές που κάνει καθημερινά στη ζωή του.

2.Η έλλειψη εμπιστοσύνης: Μπορεί να μην έχεις δώσει καμιά αφορμή για να μην σε εμπιστεύεται αλλά ίσως και να μην του έχεις δώσεις κανένα σημάδι ότι αξίζει να σε εμπιστεύεται. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για εκείνον. Αν για παράδειγμα, είναι μονίμως με το ‘ένα πόδι έξω από τη σχέση’ τότε πως μπορείς να τον εμπιστευθείς;

3.Δεν υπάρχει οικειότητα: Θα έχεις ακούσει να χαρακτηρίζουν κάποιον ‘ψυχρό’ και σίγουρα ξέρεις ότι σπάνια ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να διατηρήσει μια σχέση. Η οικειότητα έχει να κάνει με αγκαλιές, με φιλιά, με έκφραση συναισθημάτων αλλά έχει να κάνει και με την ασφάλεια που δημιουργείς στον άλλο ότι πάντα θα τον προσέχεις και θα είσαι εκεί για ό,τι κι αν χρειαστεί!