4 λάθη που κάνεις και διώχνεις τους άντρες μακριά σου

Τι θέλει ένας γοητευτικός, επιτυχημένος και έξυπνος άντρας από τη σύντροφό του; Πέρα από μια καλή εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ και τρυφερότητα, οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και είναι θηλυκές.

Οι περισσότερες γυναίκες, βέβαια, δεν νιώθουμε συνέχεια καλά με τον εαυτό μας και συχνά κάνουμε 4 λάθη που όχι μόνο αποκαλύπτουν τις ανασφάλειές μας αλλά διώχνουν και τους άντρες μακριά μας:

1.Ρωτάς συνέχεια «με παχαίνει αυτό που φοράω;», «με αγαπάς;», «έχω βαφτεί πολύ έντονα;», με αποτέλεσμα να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση, να μην ξέρει τι να απαντήσει και να ξενερώνει!

2.Ζητάς συνέχεια την προσοχή του, ενώ εκείνος σε προσέχει διαρκώς: Με λίγα λόγια ζητάς συνέχεια αγκαλιές, αγάπες και φιλιά παρόλο που εκείνος σου τα προσφέρει απλόχερα, δείχνοντας έτσι την ανασφάλειά σου.

3.Είσαι υπερβολικά ζηλιάρα, δηλαδή ζηλεύεις χωρίς να σου δώσει καμιά αφορμή, ενώ ταυτόχρονα ζηλεύεις ακόμα και τις φίλες του ή τις γυναίκες που χαζεύει σε μια ταινία ή στα περιοδικά!

4.Του λες συνέχεια ότι δεν ξέρεις τι θα κάνεις αν χωρίσετε: Μπορεί να ισχύει, όμως, το τελευταίο που θέλει να ακούσει είναι ότι δεν είσαι αρκετά δυνατή και ισορροπημένη ώστε να στέκεσαι γερά στα πόδια σου παρά την όποια δυσκολία!