5 βασικά σημάδια ότι πλέον δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου

Είχατε μία υπέροχη σχέση και όλα κυλούσαν ομαλά, αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα τα πράγματα δεν μένουν ποτέ έτσι! Όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς, για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά ο συνηθέστερος είναι εκείνος της ήττας, ο άντρας με τον οποίο είσαι ερωτευμένη, αγαπάς και γιατί όχι θα ήθελες να γίνει και ο πατέρας των παιδιών σου, πλέον σε βλέπει και δεν μπορεί να σε… αντέξει λεπτό! Ναι το ξέρουμε ότι είναι άδικο και σκληρό, αλλά κακά τα ψέματα είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα και πάθη. Μπορεί λοιπόν να μη θέλεις να το συνειδητοποιήσεις, από εγωισμό και μόνο, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια που φανερώνουν ότι του είσαι κυριολεκτικά ανυπόφορη! Ας πάμε να δούμε κάποια…

1. Τον ενοχλούν όλα: Καλά αυτό είναι κλασικό δείγμα ότι ο έρωτας έχει τελειώσει: Αυτά που σε γοήτευαν στον άλλο την αρχή τώρα πια έχουν καταντήσει ενοχλητικά! Στην προκειμένη βέβαια δεν αναφερόμαστε σε στοιχεία του χαρακτήρα αλλά απλά και μόνο σε απλές καθημερινές ενδείξεις αγάπης και φροντίδας! Μόλις πας να τον χαιδέψεις γίνεται έξαλλος, η αγκαλιά έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση και γενικότερα αποφεύγει τις πολλές επαφές μαζί σου. Δυστυχώς φίλη μου, η σωματική επαφή είναι ένα από τα κύρια σημάδια ότι κάποιος σε θέλει και ένα από τα κύρια ότι δεν σε γουστάρει πια όταν αυτή απουσιάζει!

2. Σου λέει αλήθειες: Ας μην παρεξηγηθούμε, σας λέει αλήθειες οι οποίες ξέρει ότι θα σε πονέσουν και θα σε κάνουν να κλάψεις με μαύρο δάκρυ, για να τα ξεκαθαρίζουμε κιόλας. Ενώ παλιότερα το ότι πάχυνες μπορεί να το έβλεπε αλλά του ήταν παντελώς αδιάφορο, μη σου πούμε ότι το έβρισκε και σέξι, τώρα πια ακόμα και 2 κιλά να πάρεις, εκτός του ότι σου το λέει με όση κακία του περισσεύει, κατακρίνει και οτιδήποτε κι αν φοράς διότι πολύ απλά δεν σου πηγαίνει! Γενικότερα, αν ο καλός σου δεν βρίσκει και πολλά όμορφα πάνω σου, τότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να είναι καλός σου γιατί απλά δεν τον νοιάζουν τα συναισθήματά σου και αποζητά να σε πληγώνει μπας και καταλάβεις τι σου γίνεται και τον χωρίσεις εσύ!

3. Κανονίζει εξόδους και δεν σε υπολογίζει: Το να βγείτε πλέον οι δυο σας έχει γίνει σπάνιο πόσο μάλλον να πάτε μία εκδρομή! Το ακόμα πιο αστείο βέβαια είναι το γεγονός ότι εκείνος κάνει το προγραμματάκι του με τους φίλους του και δεν σε υπολογίζει καν! Κανονίζει εξόδους, διήμερα και απλά ξεχνάει να σε καλέσει ή απλά δεν θέλει να σε καλέσει! Αν βέβαια του κάνεις παράπονα, εκείνος θα απαντήσει ότι θα είναι μόνο άντρες και είναι σίγουρος πως θα βαρεθείς. Να ξέρεις ότι πιθανόν να μην είναι καν με τους φίλους του αλλά με νέα σέξι και άκρως θηλυκή παρουσία! Λέμε τώρα…

4. Δουλεύει πολύ: Συνήθως λένε ότι όταν η προσωπική ζωή δεν πηγαίνει καλά το ρίχνουμε στην εργασιοθεραπεία και αυτό φίλη μου είναι μεγάλη αλήθεια! Κάθεται περισσότερες ώρες στη δουλειά, όχι γιατί βρίσκει κάτι ενδιαφέρον αλλά γιατί δεν θέλει να γυρίσει σπίτι και να σε δει! Το βολικό βέβαια θα ήταν να πήγαινε για ένα ποτό, αλλά στη δουλειά και ίντερνετ έχεις και λεφτά δεν χαλάς! Οπότε λοιπόν, αν σχολάει στις 8 και επιστρέφει στις 10 λέγοντας πως στο γραφείο τρέχουν και δεν φτάνουν να ξέρεις ότι απλά χάζευε στο facebook και περίμενε να περάσουν αργά και βασανιστικά τα λεπτά!

5. Δεν σου περιγράφει την καθημερινότητά του: Ενώ παλαιότερα καθόσασταν αγκαλιά στον καναπέ λέγοντας πώς περάσατε την μέρα σας και συζητώντας περί ανέμων και υδάτων, τώρα πια όχι μόνο δεν σου λέει τίποτα από τη ζωή του αλλά και να τον ρωτήσεις βαριέται να σου πει το οτιδήποτε! Το να μην θέλει να μοιραστεί πράγματα τα οποία καθημερινά τον απασχολούν, πόσο μάλλον να αδιαφορεί πλήρως για τη δική σου μέρα, λυπούμεθα αλλά και καλό σημάδι δεν το λες. Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις την έξοδό σου.