5 τρόποι για να χάσεις κιλά τον χειμώνα

Το κρύο κάνει την προσπάθειά σου για να χάσεις κιλά ακόμα πιο δύσκολη, αφού όχι μόνο πεινάς περισσότερο, αλλά έχεις και λιγότερα κίνητρα για να κάνεις γυμναστική. Ανακάλυψε, λοιπόν, 5 τρόπους για να αδυνατίσεις τον χειμώνα:

1.Μην ξεχνάς τα μπαχαρικά: Η κανέλα, το τζίντερ, το πιπέρι καγιέν και ο κουρκουμάς προσθέτουν γεύση στο φαγητό αλλά και ενισχύουν τον μεταβολισμό. Έτσι, θα βοηθήσεις τον οργανισμό σου να καίει περισσότερο λίπος!

2.Βρώμη: Είναι ιδανική για τα κρύα πρωινά αφού μπορείς να απολαύσεις ένα μπολ με ζεστό νερό και βρώμη που θα σε κρατήσει χορτάτη μέχρι το επόμενο γεύμα.

3.Σούπα: Είναι ένα από τα πιο νόστιμα και πιο διαιτητικά χειμωνιάτικα γεύματα. Προτίμησε να ετοιμάζεις μόνη σου τις σούπες καθώς κάποιες έτοιμες μπορεί να περιέχουν αρκετό αλάτι ή και παχυντικά υλικά.

4.Κάνε γυμναστική σε εξωτερικό χώρο: Ναι, έχει κρύο, αλλά μπορείς να εκμεταλλευτείς τον καιρό για να κάψεις περισσότερες θερμίδες. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το κρύο βοηθάει τον οργανισμό σου να κάψει περισσότερο λίπος, ενώ οι ασκήσεις σε εξωτερικό χώρο θα βελτιώσουν και την ψυχολογία σου!

5.Πιες ένα ζεστό πράσινο τσάι ή ζεστό νερό με λεμόνι, θα σε ενυδατώσουν και θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου.