6 αλάνθαστα βήματα για να φλερτάρεις στην παραλία και… να έχεις αποτέλεσμα

Ναι σε κεράτωσε! Νιώθεις προδομένη, ταπεινωμένη και όλα τα γνωστά συναισθήματα που έρχονται μαζί με το…κέρατο! Δεν στο είπε εκείνος, αλλά το έμαθες, κάτι που σημαίνει πολλά. Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι είναι άγαρμπος, απρόσεκτος και δεν κατέχει καθόλου καλά την…τέχνη, για να στο κρατάει κρυφό, σημαίνει ότι δεν ήθελε να χωρίσετε! Και γιατί παρακαλώ ενώ σε έχει κάνει «τάρανδο» δε θέλει και να σε αφήσει; Θέσαμε επί τάπητος το ζήτημα αυτό και καταλήξαμε σε 4 βασικά συμπεράσματα.

1. Bαριέται να…χωρίσει: Όχι μη γελάς και μην πέσεις να μας φας. Δεν εννοούμε απαραίτητα ότι θέλει μόνο να αράζει και να σε…κερατώνει, απλώς οι άντρες δεν μπορούν τους καυγάδες και τα δράματα. Από τη στιγμή λοιπόν που μπορεί να τα αποφύγει, έχει την παράνομη, κρατάει και σένα! Και όσο πάει…

2. Είναι εξαρτημένος από σένα: Είστε τόσα χρόνια μαζί που νιώθεις ότι ίσως είστε και συγγενείς; Δεν έχεις φανταστεί ποτέ τη ζωή σου χωρίς εκείνον και η σκέψη και μόνο ότι θα χωρίσετε σου προκαλεί πανικό; Τα αισθήματα είναι αμοιβαία γλυκιά μου, μόνο που εκείνος έχει βαρεθεί το σεξ μαζί σου, ή μάλλον το καθόλου σεξ που ΔΕΝ κάνετε. Και τι γίνεται συνήθως; Βρίσκει το σεξ αλλού, και μένει με την οικειότητα και τη σιγουριά που του προσφέρεις εσύ-που κοιμάσαι όρθια- αλλά anyway. Ο χωρισμός θα έρθει, αλλά όταν εσύ ψάξεις αλλού για σεξ. Τότε ναι, ήρθε το τέλος!

3. Δε θέλει να χωρίσει: Και γιατί να θέλει; Δε χωράς να περάσεις από τις πόρτες κι εσυ παρόλα αυτά δεν τον αφήνεις. Εκείνος γιατί να το κάνει; Άσε που περνάει και τέλεια μαζί σου. Oύτε τον καταπιέζεις ούτε τίποτα.Και τα κερατάκια του τα έχει και όλα! Χαζός είναι να χωρίσει; Εξάλλου εσύ είσαι η Γυναίκα του. Τελεία!

4. Δεν έχει βρει κάτι…καλύτερο: Ψάχνει όμως και θέλω να με πιστέψεις. Μη νομίζεις δηλαδή ότι ο γλυκός σου είναι στον κόσμο του και δεν κοιτάζει ούτε θηλυκιά γάτα. Πολύ απλά αυτή με την οποία σε κερατώνει τώρα, δεν του είναι αρκετή για να σε αφήσει. Έχεις θέσει υψηλά στάνταρς, όχι αστεία.

Source :
queen.gr