6 τρόποι για να μην πάρεις κιλά (όταν δεν κάνεις δίαιτα)

Οι διατροφικοί πειρασμοί και οι θερμιδικές παγίδες κρύβονται παντού για αυτό ακόμα κι αν δεν θέλεις να χάσεις κιλά ή δεν κάνεις δίαιτα, καλό είναι να προσέχεις ώστε να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου και να μην καταλήξεις με παραπανίσια κιλά. Τι πρέπει να κάνεις; Ανακάλυψε 6 τρόπους για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα πάρεις κιλά:

1.Απόλαυσε το πρωινό σου: Αν θέλεις να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου και να μην πεινάς όλη μέρα στο γραφείο, καλό είναι να καταναλώσεις ένα πλούσιο πρωινό. Έτσι θα αποφύγεις τα σνακ αλλά και τα γλυκά.

2. Κάνε γυμναστική το πρωί: Μπορεί να μην ξυπνάς εύκολα το πρωί, όμως αν προσπαθήσεις να κάνεις κάθε πρωί γυμναστική θα έχεις και περισσότερη ενέργεια κάθε πρωί αλλά και θα έχεις ξυπνήσει και το μεταβολισμό σου πριν καν φτάσεις στο γραφείο!

3.Κάνε το φαγητό σου… πιο πικάντικο: Πρόσθεσε στο γεύμα σου κόκκινη πιπεριά ή πάπρικα που περιέχουν καψαϊκίνη, μια ουσία που ενισχύει τον μεταβολισμό για παραπάνω από 4 ώρες σύμφωνα με έρευνες!

4.Πιες νερό με… παγάκια! Τα παγωμένο νερό μπορεί να αυξήσει τον ρυθμό του μεταβολισμού σου έως και 30% μέσα σε μια ώρα, για αυτό μην ξεχνάς να πίνεις συχνά νερό.

5.Πες “ναι” στα μπαχαρικά/μυρωδικά: Ο βασιλικός, το σχοινόπρασο, ο άνηθος και άλλα μυρωδικά περιέχουν ουσίες που ενισχύουν τον μεταβολισμό και σε βοηθούν να καις περισσότερες θερμίδες.

6.Με το ρολόι: Αν αποφεύγεις να τρως το βράδυ, τότε μάθε ότι σύμφωνα με έρευνες αν τρως το πρωινό σου στις 8 τότε το τελευταίο γεύμα σου πρέπει να είναι στις 8 το απόγευμα, ενώ αν τρως πρωινό στις 9 τότε δεν πρέπει να τρως μετά τις 9 το βράδυ.