6 τρόποι για να τον “ανάψεις”

Μην τα περιμένεις όλα από εκείνον. Μπορεί στους άντρες να αρέσει να έχουν το πάνω χέρι αλλά άλλο τόσο ευχαριστιούνται όταν η γυναίκα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και τους ξαφνιάζει ευχάριστα εκεί που δεν το περιμένουν. Προσπάθησε όμως να μην μείνεις στις κλασικές συνταγές αλλά να τον “ανάψεις” με τρόπους που δεν περιμένει.

Ξάφνιασέ τον από πίσω

Πήγαινε πίσω του, κόλλα το σώμα σου πάνω του και ξεκίνα να τον χαιδεύεις στο στήθος, κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Αν του ψιθυρίζεις και διάφορα στο αυτί, ο συνδυασμός θα τον στείλει…

Κλείσε τα μάτια … του

Δέσε τα μάτια του με ένα μαντήλι. Και μόνο το γεγονός ότι δεν θα ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σου, θα τον τρελάνει. Προσπάθησε να μην μπεις κατευθείαν στο κυρίως θέμα, αλλά να ασχοληθείς με σημεία του σώματός του που συχνά αμελείς.

Κάνε μασάζ

Πήγαινε τον στοματικό έρωτα σε άλλο επίπεδο, κάνοντάς του μασάζ στα οπίσθια την ώρα που βρίσκεσαι εκεί κάτω. Συγχρόνισε τις κινήσεις σου για να έχεις ακόμα περισσότερο τον έλεγχο της ευχαρίστησης του!

Δείξε το σώμα σου

Σπάνια ο σύντροφός σου θα σε δει γυμνή για αρκετή ώρα, αφού μπορεί να ντρέπεσαι, να είστε υπερβολικά κοντά την ώρα που κάνετε σεξ ή απλά να μπαίνεις κατευθείαν στο θέμα αφήνοντας τα μισά ρούχα πάνω σου. Δώστου την ευχαρίστηση να σε δει να τριγυρνάς γυμνή στο σπίτι. Να είσαι σίγουρη ότι δεν θα διαρκέσει πολύ.

Γυναίκα από πάνω

Όταν οι άντρες μιλάνε μεταξύ τους για σεξ, δεν χάνουν ευκαιρία να τονίσουν πόσο τους αρέσει όταν η γυναίκα είναι από πάνω. Το καλό για σένα είναι ότι μπορείς να πάρεις τον έλεγχο και να φτάσεις με επιτυχία σε οργασμό.

Γίνε πιο σκληρή

Οι άντρες έχουν μεγαλύτερες αντοχές οπότε μην φοβηθείς να γίνεις λίγο πιο σκληρή. Καλά τα χάδια αλλά θα τον φτιάξει ακόμα περισσότερο να νιώσει τα νύχια σου στην πλάτη του ή να τον δαγκώσεις απαλά.