8 λέξεις: Η Ηλιάνα ζευγάρι με τον Αλέκο

Τα τελευταία επεισόδια βλέπουμε τους δυο τους να εχουν ερθει λίγο πιο κοντά.

Τελικά ο Αλέκος θα αποδειχθεί πως ειναι ενα καλο παιδί που απλά πάντα ήταν μόνο και το μόνο που ζητούσε ηταν αληθινή αγάπη για αυτο και πάντα αντιδρούσε ετσι.

Η Ηλιάνα οπως λένε κάποιες φήμες θα συνδεθεί μαζί του και οι δυο τους μετα απο αρκετό καιρό και απο δυσκολιες θα ειναι μαζι..

Εσεις τι λέτε;

Ο Αλέκος δείχνει καθημερινά το ενδιαφέρον του προς την Ηλιάνα, αγνοώντας ότι εκείνη καταστρώνει ένα θανατηφόρο σχέδιο. Η Αγγελική αρπάζει το κινητό της Έρσης και το παραδίδει στην Ηλιάνα, ενώ ο Οδυσσέας ανυποψίαστος στέλνει ερωτικά μηνύματα στην Έρση… Η Έρση φτάνει στην Παλαιοκαστρίτσα, με σκοπό να κάνει μια εξυπηρέτηση στη Νόνα, ενώ την ίδια ώρα η Ηλιάνα μπαίνει στο ατελιέ του Οδυσσέα και βάζει μπρος το σχέδιο της.

Με φρίκη η Έρση, όταν επιστρέφει αντικρίζει μέσα στο ατελιέ, το πτώμα της Φωτεινής. Καλεί αμέσως την αστυνομία κι από ΄κει και πέρα τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δεν θα φανταζόταν ποτέ κανένας. 

Η επόμενη μέρα της δολοφονίας της Φωτεινής, είναι πολύ δύσκολη για όλους. Ο Οδυσσέας φτάνει Κέρκυρα κι αναλαμβάνει να παρηγορήσει την Έρση που δεν λέει να συνέλθει από τη θέα της νεκρής Φωτεινής. 

Ο Αλέκος πιέζει την Ηλιάνα να φύγουν μαζί από την Κέρκυρα πράγμα που γίνεται ενώ παράλληλα η Ηλιάνα προσπαθεί να πείσει τον Άκη και τον Δημήτρη ότι είναι καλά.

Ο Αλέκος μετά από κάποιες συμπτώσεις καταλαβαίνει το σατανικό σχέδιο της Ηλιάνας και εξασφαλίζει τη βουβή ομολογία της ότι αυτή κρύβεται πίσω από το διπλό φονικό στην Κέρκυρα και της υπόσχεται «σιωπή».

Το ενδιαφέρον του Αλέκου μεγαλώνει για την κόρη του Αρώνη και όλα δείχνουν ότι δεν αργήσει να αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους…