8 Λέξεις: Ώρες αγωνίας για τον Μιλτιάδη που τραυματίζεται πολύ σοβαρά

Ο Φοίβος σκορπίζει τον τρόμο στο κότερο και ο Μιλτιάδης τραυματίζεται πολύ σοβαρά.

Μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο και όλοι αγωνιούν για την κατάστασή του.

Η Αποστολία εκμυστηρεύεται στην Ηλιάνα τις υποψίες της για τη Βίκυ και καταφέρνει να την κλονίσει. Όταν η Ηλιάνα θα ζητήσει εξηγήσεις από τη μυστηρι­ώδη γυναίκα, αυτή θα της «καρφώσει» την επαφή που είχε η Αποστολία μαζί της.

Η Ηλιάνα πια δεν ξέρει τι να πιστέψει. Η Σμαράγδα, από την άλλη, πρέπει να πουλήσει το ατελιέ, αλλιώς τα χρέη της θα την οδηγήσουν στη φυλακή. Στο μεταξύ, ο Μάρκος κάνει επίσημη πρόταση στη Ναυσικά να ενώσουν ξανά τις ζωές τους.

Η Αλίκη εξομολογείται στον Έκτορα πως τον έχει ερωτευτεί, αλλά δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε κανονική σχέση μαζί του. Η Νόνα προτρέπει τη Ναυσικά να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Μάρκο, αλλά κατά βάθος πιστεύει πως δεν θα της μείνει πιστός…

Τα νέα της επανασύνδε­σης του Μάρκου και της Ναυσικάς φέρνουν χα­μόγελα στον Μιχαήλ και τον Οδυσσέααλλά κυρίως στην Τζουλιάναπου ξαφνικά απέκτησε μια νέα οικογένεια!

Η Ρωξάνη ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ ότι δεν πρόκειται να τον συνοδεύσει στη δεξίωση του Δερβάνη κι έτσι ο Μι­χαήλ ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ούτε εκείνος θα παρευρεθεί. Παράλληλα, ένα κρυολόγημα της Κατερίνας την αναγκάζει να μείνει στο κρεβάτι κι έτσι ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί πως θα πάει μόνος, μη γνωρίζοντας πως ο γιος του, ο Φοίβος, ετοιμάζεται να σκορπίσει τον θάνατο πάνω στο σκάφος!

Η Αποστολία λέει στην Ηλιάνα να σταματήσει να ασχολείται με τα μεταφυσικά. Παράλληλα, και οι δυο τους αναρωτιού­νται ποιος μπορεί να έβαλε τη Βίκυ να ξεγελάσει την Ηλιάνα και με ποιον σκο­πό… Ο Οδυσσέας και η Έρση ξαναγυρίζουν στο ατελιέ, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες.

Στιγμές αγωνίας

Έχει φτάσει η μέρα της επίθεσης στο κότερο του Δερβάνη… Η βραδιά εξελίσσεται σε απίστευτο μακελειό, όταν ο Φοίβος θα δει ξαφνικά μπροστά του τον πατέρα του και πολλά θα εξαρτηθούν από τη στιγμιαία αντίδρασή του.

Ο Φοίβος μεταφέρει τη αιμόφυρτη στο σπίτι του και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης χειρουργείται, καθώς τον βρήκαν δύο σφαίρες στην κοιλιά.

Όλοι αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του, καθώς είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Στο μεταξύ το τραύμα της Βίκυς πάει από το κακό στο χειρότερο… Και η υγεία του Μιλτιάδη όμως επιδεινώνεται και οι γιατροί τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο. Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο, ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκεται χειρουργείο.

Η απουσία του Φοίβου γίνεται αισθητή και όταν πια εμφανίζεται προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Την ίδια ώρα η κατάσταση της Βίκυς όλο και χειροτερεύει. Ο Φοίβος συνειδητοποιεί πως αν δεν βρει γιατρό, η κοπέλα θα πεθάνει από αιμορραγία. Η Ηλιάνα δεν καταφέρνει να μείνει έγκυος και αρχίζει να απογοητεύεται.

Η Ρωξάνη χρειάζεται απεγνωσμένα τον δικό της ψεύτικο «παράδεισο» και αναγκάζεται να τον αναζητήσει στην πλατεία Βάθης. Ο Μιχαήλ προβληματίζεται πολύ όταν η μύτη της ανοίγει πάλι. Η κατάσταση της υγείας του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ο Φοίβος απάγει έναν γιατρό και με την απειλή όπλου τον αναγκάζει να χειρουργήσει τη Βίκυ μέσα στο διαμέρισμα… Τελικά ο γιατρός καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα, αλλά πέφτει νεκρός από το όπλο του Φοίβου. Ο Άκης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν θα ανεχτεί την επανένωσή της με τον Μάρκο, αλλά εκείνη δεν δίνει σημασία.

Πηγή: Τηλέραμα