8 Λέξεις: Σε κίνδυνο η ζωή Φρίξου και Αλίκης – Στα χέρια ένοπλων ληστών

Αντιμέτωποι με έναν θανάσιμο κίνδυνο θα έρθουν η Αλίκη και ο Φρίξος στην καθημερινή σειρά 8 Λέξεις, όταν θα μπουν στο σουβλατζίδικο ληστές με όπλα.

Οι εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις
O Οδυσσέας δεν μπορεί με τίποτα να συγχωρέσει την Έρση και εκείνη παίρνει τα δίδυμα και επιστρέφει στην Κέρκυρα. Ο Άκης προσλαμβάνει έναν χάκερ για να μάθει ποιος του έστειλε το μέιλ που του αποκάλυπτε ότι ο Δημήτρης και η Μαίρη έκαναν παρανομίες και η Ηλιάνα πανικοβάλλεται.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας ζητάει νομική συμβουλή από τον Έκτορα και δυστυχώς μαθαίνει ότι η Σύνθια Κίνλεϊ τον κρατάει στο χέρι. Στο μεταξύ, ο Άκης ρίχνει τον εγωισμό του και επαναπροσλαμβάνει τον Αιμίλιο ως διευθυντή του καναλιού, θέτοντας όμως όρους στη συνεργασία τους.

Η Ηλιάνα πιέζει τον Σίμο να μεταδώσει μία αρνητική κριτική για τον Οδυσσέα στο πολιτιστικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων και ο Οδυσσέας εξοργίζεται. Ο Μιλτιάδης πηγαίνει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Άλκη, αφήνοντας την Κατερίνα μόνη της. Δυο ένοπλοι ληστές μπουκάρουν στο σουβλατζίδικο, ενώ είναι μέσα ο Φρίξος με την Αλίκη και το όπλο τους εκπυρσοκροτεί! Από την άλλη, πρωταγωνίστρια κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

H εμμονή της Ηλιάνας ξαναφουντώνει – «Θα το πληρώσει»
Στις 8 Λέξεις, η προσωπική ζωή της Ηλιάνας πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς ο Παύλος αποδείχθηκε ότι είχε ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν. Οταν ο Ακης το ανακαλύπτει και της το λέει, το μυαλό της Ηλιάνας ξαναγυρίζει στα παλιά, στην εκδικητική της μανία και βάζει ξανά στο στόχαστρο τον Οδυσσέα.

Ο Ακης μαθαίνει για το σκοτεινό παρελθόν του Παύλου, τον απολύει και αναλαμβάνει να ενημερώσει την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα παθαίνει κρίση υστερίας μετά από αυτό που της λέει ο Ακης και δηλώνει με μίσος ότι θέλει να εκδικηθεί τον Παύλο: «Θα μου το πληρώσει. Δεν πρόκειται να τον αφήσω έτσι. Αυτό που θα πάθει θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή. Αν έχει ζωή», ισχυρίζεται.

Κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι ήταν μια αντίδραση της στιγμής, η Ηλιάνα συνεχίζει τρελή από θυμό να απειλεί θεούς και δαίμονες για την κοροϊδία του Παύλου: «Δεν με ξέρει καλά, θα δει τι έχει να πάθει. Κι άλλοι πήγαν να με κοροϊδέψουν στο παρελθόν και δεν τους βγήκε σε καλό, ούτε τότε αλλά ούτε και τώρα», λέει.

8 Λέξεις Ηλιάνα Οδυσσέας εμμονή

Ολη αυτή η κατάσταση βάζει σε μεγάλη ανησυχία τον Ακη που τη βλέπει να είναι εκτός εαυτού, ενώ προβληματίζει την Ελισάβετ με αυτά που λέει για εκδίκηση στο παρελθόν και στο παρόν. Η Αποστολία, όπως πάντα, προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να καθησυχάσει τον Ακη: «Σε παρακαλώ, μη δίνεις σημασία. Είναι λογικό. Εχει πληγωθεί και δεν ξέρει τι λέει. Θα της περάσει, θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να συνέλθει». Από την άλλη, πρωταγωνίστρια κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα μαθαίνει ότι η Ερση έφυγε για Αμερική και η εμμονή της με τον Οδυσσέα ξαναφουντώνει. Αρχίζει από μακριά και με διακριτικότητα να παρακολουθεί τη ζωή του, ώσπου μαθαίνει για το διαζύγιο του Οδυσσέα και το μυαλό της αρχίζει πάλι να της παίζει παιχνίδια. Θέλει να πάει και να τον βρει, θέλει να τον ξαναφέρει κοντά της και να του δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Η κατάσταση της Ηλιάνας σε συνδυασμό με την εμμονή της για τον Οδυσσέα, αρχίζει και πάλι να γίνεται επικίνδυνη. Ετσι ο Ακης τη συμβουλεύει να δει ψυχίατρο, αλλά εκείνη είναι αρνητική.

Σε κίνδυνο η Ολυμπία
Η Ολυμπία μαθαίνει από τις ειδήσεις ότι ο Σίμος είναι στο νοσοκομείο και έχει μια μεγάλη έκρηξη προς τον Νικηφόρο και την Εύα επειδή της το κράτησαν κρυφό. Λίγο αργότερα το κορίτσι το σκάει από το σπίτι για να συναντήσει την παρέα της, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα για εκείνη. Στο μεταξύ ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί ότι λείπει και βγαίνει πανικόβλητος να την ψάξει, όπου την τελευταία στιγμή τη σώζει από έναν θανάσιμο κίνδυνο. Βέβαια, άλλο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί και όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε.

8 Λέξεις Ολυμπία κίνδυνος

Η Ολυμπία, σε κατάσταση σοκ, ζητάει χίλιες φορές συγγνώμη από τον Νικηφόρο για όλη τους την κόντρα και τον ευχαριστεί που την έσωσε. Αμέσως πάνε και καταγγέλλουν το περιστατικό στον αστυνόμο Βρανά, αλλά η Ολυμπία παρακαλεί τον Νικηφόρο να μην το μάθουν οι γονείς της. Ωστόσο ο Νικηφόρος δεν μπορεί να κρύψει ένα τόσο σημαντικό θέμα και η Εύα με τον Σίμο, με έκπληξη και τρόμο, ακούνε από τον Νικηφόρο για την περιπέτεια της Ολυμπίας, αλλά υπόσχονται να μην της πουν τίποτα προς το παρόν, αφού το ζήτημα λύθηκε επιτυχώς. Ελπίζουν επίσης ότι η Ολυμπία πήρε ένα καλό μάθημα απ’ αυτό το γεγονός και θα αλλάξει στάση και συμπεριφορά.