8 λέξεις: Τρόμος για τον Οδυσσέα – Η Έρση στο νοσοκομείο

Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια σοκάρουν!

Ο Οδυσσέας και η Έρση απολαμβάνουν ήρεμες και όμορφες στιγμές, μετά την περιπέτεια με τη φυλάκιση της νεαρής γυναίκας, αλλά σύντομα αυτές επισκιάζονται από μια φωτιά που ξεσπάει στο ατελιέ. Η συγκεκριμένη ενέργεια τρομοκρατεί τον Οδυσσέα, ενώ η Έρση μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», πρόκειται να παρακολουθήσουμε κάποιες νέες ιστορίες, που επιφυλάσσουν δυσάρεστες ανατροπές σε κάποιους από τους πρωταγωνιστές.

Μία από αυτές αφορά τον Οδυσσέα και την Έρση, οι οποίοι απολαμβάνουν πια ήρεμες και όμορφες στιγμές, μετά την αποφυλάκιση της τελευταίας. Σύντομα, όμως, αυτές επισκιάζονται από μια νέα εγκληματική ενέργεια της Ηλιάνας.

Σύμφωνα με το my tv, η Ηλιάνα δεν αποδέχεται το γεγονός πως η Έρση αθωώθηκε και καταστρώνει ένα νέο, σατανικό σχέδιο. Συγκεκριμένα, βάζει φωτιά στο ατελιέ, θέτοντας σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή του Οδυσσέα και της Έρσης. Κι ενώ το ζευγάρι κοιμάται ατάραχο, μέσα στο ατελιέ ξεσπάει φωτιά! Κάποια στιγμή, οι δυο τους αισθάνονται δύσπνοια και όταν ξυπνούν έρχονται αντιμέτωποι με τις φλόγες και τους καπνούς.

Ο Οδυσσέας και η  Έρση καταφέρνουν να σωθούν την τελευταία στιγμή από το φλεγόμενο ατελιέ, με τον πρώτο να είναι τρομοκρατημένος τόσο για το συμβάν όσο και για την κατάσταση της υγείας της Έρσης και των δίδυμων κοριτσιών που κυοφορεί.

Χωρίς να χάνει χρόνο, λοιπόν, τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί, αφού κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις στην εγκυμονούσα, στη συνέχεια ενημερώνουν τον Οδυσσέα ότι οι… γυναίκες της ζωής του δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Στο μεταξύ, ο Σπύρος τους καλεί να μείνουν στο σπίτι του μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας ειδοποιεί τον Μάρκο και τον Μιχαήλ, για να τους ενημερώσει για το συμβάν και τους ζητάει να το κρύψουν από τη Ναυσικά, που ακόμη περνάει ώρες αγωνίες με την εξαφάνιση της μικρής Τζουλιάνας.

Ωστόσο, η είδηση για την πυρκαγιά στο ατελιέ δημοσιοποιείται και ο Αλέκος υποψιάζεται ότι είναι δουλειά της Ηλιάνας, φροντίζοντας να πάρει τα μέτρα του ώστε να μη βρεθεί μπλεγμένος σε πράγματα για τα οποία δεν έχει συναινέσει…