9 μήνες: H εγκυμοσύνη της Ελίζας κάνει τον Ανδρέα κουρέλι

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς εννέα μήνες θα δούμε τον Ανδρέα να είναι πολύ συγκλονισμένος ύστερα από την ανακοίνωση της Ελίζας ότι περιμένει το παιδί του. Ο Ανδρέας πίστευε ότι όλο αυτό τον καιρό η Ελίζα έπαιρνε προφυλάξεις και ξαφνιάζεται όταν εκείνη του ανακοινώνει ότι περιμένει το παιδί του!
Η Ελίζα δεν καταλαβαίνει την στεναχώρια που πέρνα ο Ανδρέας καθώς πιστεύει ότι η συμπεριφορά του είναι έτσι από το γεγονός ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει πατέρας. Παράλληλα ο μικρός Οδυσσέας είναι πολύ χαρούμενος όταν η Δάφνη που λέει ότι θα είναι ξανά μαζί με τον Ανδρέα και όλοι θα ζουν σαν οικογένεια.
Ο Ανδρέας δεν μπορεί να διαχειριστεί το σοκ που έπαθε όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της Ελίζας. Έτσι βρίσκει μια δικαιολογία και φεύγει από το σπίτι ώστε να μείνει μόνος του για να ηρεμήσει. Η Ελίζα ζει μέσα στον κόσμο της και στη δικιά της ευτυχία και δεν καταλαβαίνει το σύννεφο που υπάρχει πάνω από τη σχέση της με τον Ανδρέα. Ο Μάνος και η Μαρίνα φαίνεται ότι ζουν ξανά τον έρωτά τους και ο ένας δεν μπορεί να αποχωριστεί τον άλλον!

Source :
videogr.gr