Αγγελική: Συγκλονιστική αποκάλυψη! Η Δανάη είναι κόρη της!

Δεν ήταν τυχαία τελικά η αδυναμία που έδειχνε η Δανάη στη νοσοκόμα της γιαγιάς της, Αθηνάς. Oπως θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια, πραγματική της μαμά είναι η… Αγγελική και εμείς σας έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη σειρά του Alpha.

Δεν έχουν περάσει πολλά επεισόδια από εκείνο όπου ο Στέφανος αποκάλυψε στο ένα και μοναδικό του παιδί πως είναι υιοθετημένο, ύστερα μάλιστα από πίεση της Τζένης. Η είδηση δεν άρεσε καθόλου στη μικρή Δανάη και ουδόλως έδειχνε να εκτιμά την ειλικρίνεια του πατέρα της. Αντιθέτως, ξέσπασε εναντίον του για το ψέμα που είχαν πλάσει γύρω της. Σιγά-σιγά όμως θα αρχίσει η παραδοχή της τρομερής αυτής αποκάλυψης που αναστάτωσε σύσσωμη την οικογένεια Αργυρού.

Πιο συγκεκριμένα, η μοναδική κληρονόμος του Στέφανου, θα συνειδητοποιήσει την αγάπη μέσα στην οποία μεγάλωσε από τους γονείς της. Τη μητέρα της που έχασε νωρίς και τον Στέφανο που τη λατρεύει και δεν της χαλάει κανένα χατίρι. Μάλιστα, ένα από αυτά θα είναι να επισκεφτούν το ορφανοτροφείο της περιοχής απ’ όπου την πήραν για να μάθουν επιτέλους τη μεγάλη αλήθεια, δηλαδή το όνομα των βιολογικών της γονιών.

Η στιγμή της αλήθειας που αποκαλύπτεται πως η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής
Η αναζήτηση των γονιών της δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς όμως η Δανάη έχει αποφασίσει να μάθει την ιστορία της, θα δεν θα διστάσει να κινήσει θεούς και δαίμονες προκειμένου να φτάσει σε αυτούς και να μάθει τη δική τους εκδοχή. Πάντα έχοντας στο πλάι της τον πατέρα της. Επειτα από μεγάλη έρευνα θα αποκαλυφθεί πως η βιολογική της μητέρα την άφησε στο ίδρυμα πριν περίπου 17 χρόνια, ενώ το όνομα που θα έχει δώσει δεν θα είναι το πραγματικό.

Ολα τα παραπάνω θα φτάσουν στα αυτιά της Αγγελικής από τον Στέφανο και μοιραία θα θυμηθεί τη δική της ιστορία. Εκείνη που προσπαθεί τόσα χρόνια να «θάψει» στη συνείδησή της. Θα θυμηθεί τη μέρα που άφησε στο ίδρυμα το δικό της παιδί, εκείνο που μεγάλωσε στα σπλάχνα της έπειτα από τον βιασμό που υπέστη από τους Αργυρούς.

Καθώς όμως θα αντιληφθεί πως το ίδρυμα που άφησε το μωρό της είναι ίδιο με εκείνο από το οποίο ο Στέφανος και η πρώην γυναίκα του πήραν τη Δανάη αλλά και το γεγονός πως οι ημερομηνίες ταιριάζουν, θα καταλάβει πως η μάνα που ψάχνει να βρει η μικρή είναι… εκείνη!

Σε άσχημη κατάσταση στην Αγγελική θα βρεθεί και η Κατερίνα που θα χάσει το μωρό.

Η Τζένη απομακρύνεται από την οικογένεια
Η μέλλουσα κυρία Αργυρού, στα επόμενα επεισόδια θα αισθανθεί εξουθενωμένη. Η υπόθεση με τον πατέρα της που ήθελε να συνεργαστεί με τον Στέφανο, όχι απλά δεν απέδωσε καρπούς αλλά αποδείχτηκε και απάτη, που άφησε ρωγμές στη σχέση της με τον μεγάλο γιο της οικογένειας. Εκείνη στα σταθεί στο πλάι του αγαπημένου της, όμως κανείς από την οικογένεια δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι παραλίγο να χαθεί η περιουσία τους.

Το ζευγάρι μοιραία θα αρχίσει να απομακρύνεται, γεγονός που θα βολέψει και τον Παύλο αφού θα κάνει πλέον μια σοβαρή προσπάθεια να σώσει τον γάμο του με τη Σοφία.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Source :
youweekly.gr