Αγγελική Spoiler: Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη για τον πατέρα της Αγγελικής σοκάρουν

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ραγδαίες.

Η «Αγγελική» οδεύει προς το τέλος της με τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων να είναι καταιγιστικές. Οι τηλεθεατές κάθε βράδυ παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα όλες τις ιστορίες των ηρώων της σειράς αναμένοντας τη δικαίωση της Αγγελικής για όλα όσα πέρασε από τους Αργυρούς.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδες την Τζένη να επισκέπτεται τη Σοφία και να της αποκαλύπτει πως ο Παύλος έχει υπάρξει βιαστής. Την ίδια ώρα ο Μιχάλης έμαθε από την Αγγελική πως τελικά κανένας από τους Αργυρούς δεν είναι πατέρας της Δανάης με τις πιθανότητες να είναι ο ίδιος ο μπαμπάς της να αυξάνονται όλο και περισσότερο και την αγωνία να έχει φτάσει στο κατακόρυφο.
Τα επόμενα επεισόδια, πάντως, είναι πολύ πιο «δυνατά» και σίγουρα θα σε καθηλώσουν. Τι ακριβώς θα συμβεί; Ανατροπές και αποκαλύψεις η μία μετά την άλλη!

Το ξεμπρόστιασμα του Παύλου και η ηχογράφηση της Τζένης
Μετά την αποκάλυψη ότι ο Παύλος έχει βιάσει, η Σοφία δεν μένει άπραγη. Τον συναντά, του λέει πως ξέρει τα πάντα και του ξεκαθαρίζει ότι θα πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών. Όταν ο Παύλος μαθαίνει ότι ο Νικόλας ήταν αυτός που έκανε τις αποκαλύψεις γίνεται έξω φρενών. Δεν χάνει χρόνο!

Συναντά τον Νικόλα και τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Στο σημείο φτάνει τυχαία και ο Μιχάλης, ο οποίος βοηθά τον Νικόλα. Ο Παύλος, καταλαβαίνοντας πως η Τζένη έκανε αυτήν την αποκάλυψη στη Σοφία, πάει να την ξεμπροστιάσει. Η Τζένη, ωστόσο, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τον ηχογραφήσει να παραδέχεται ότι σκότωσε τον Σταυριανό.

Ο Δημήτρης παραδέχεται ότι δολοφόνησε τον πατέρα της Αγγελικής
Οι υποψίες της Αγγελικής ότι ο πατέρας της δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε από τον Δημήτρη επιβεβαιώνονται στα επόμενα επεισόδια. Συγκεκριμένα, ο Αποστόλης κρυφακούει τον Δημήτρη να λέει πως έπρεπε να είχε σκοτώσει την Αγγελική, όπως ακριβώς είχε κάνει με τον πατέρα της που τον έθαψε στην άλλη άκρη του κτήματος. Σοκαρισμένος και τρομαγμένος τρέχει και το λέει αμέσως στην Αγγελική.

Η Αγγελική αποφασίζει ότι θα τον βρει και θα τον δικαιώσει, ενώ αμέσως έρχονται στον νου της όλες οι μνήμες από το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό.