Αγριες Μέλισσες spoiler: Οι ήρωες που εξορίζονται και βασανίζονται στη Χούντα

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες” η οποία επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας και αναμένεται να μας καθηλώσει.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1 έδωσε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της σεζόν.

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις “Άγριες Μέλισσες” ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο…

Ένα χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του. Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους.

Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη. Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία. Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση.

Η δημοφιλής σειρά μπαίνει χρονικά στην περίοδο της δικτατορίας και στο Διαφάνι ξεκινούν νέες περιπέτειες.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης), έχοντας μετακομίσει στο αρχοντικό των Σεβαστών, σηματοδοτεί και την αρχή μιας περιόδου που θα στιγματίσει όλους τους ήρωες, αφού θα κάνει τα πάντα προκειμένου να υπηρετήσει τα ιδεώδη της Χούντας.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης θα προσπαθήσουν να αντισταθούν, αλλά θα το πληρώσουν.

Ο Ακύλας δεν συγχωρεί και δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό.

Όταν καταλάβει ότι ο Προκόπης έχει αριστερές πεποιθήσεις θα δώσει αμέσως εντολή να τον στείλουν στην εξορία. Ο Παναγιώτης κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον ξάδελφό του, αλλά δεν θα τα καταφέρει.

Ο Προκόπης θα περάσει σκληρές στιγμές στα χέρια των χουντικών και αφού βασανιστεί θα εξοριστεί από το Διαφάνι.

Ο Λάμπρος, εκτός για το ότι παλεύει για να έρθουν καλύτερες μέρες στο Διαφάνι, μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα για έναν ακόμη λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, ο οποίος πέθανε από τα χέρια του Μιλτιάδη.

Έτσι, ο δάσκαλος θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο.

Από την άλλη, στις Άγριες Μέλισσες, ο Μπάμπης θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους συγχωριανούς του που περνούν δύσκολες στιγμές, ενώ δεν θα διστάσει να επιχειρήσει να μπει στην Αντίσταση ώστε να καταφέρει μαζί με τους υπόλοιπους να ρίξουν το καθεστώς.