Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συνταράσσει το μυστικό που καθόρισε όλη την ιστορία

Το μεγάλο μυστικό βγαίνει στο φως και όλα τινάσσονται στον αέρα στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Δούκας έχει τη δύναμη και τον τρόπο να καλύπτει τις παράνομες πράξεις του και τα ένοχα μυστικά του. Ένα από αυτά, που καθόρισε όλη την ιστορία στις Άγριες Μέλισσες, είναι ο φόνος του Γιώργη Σταμίρη. Όλοι πίστεψαν πως πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά ο Δούκας και ελάχιστα άτομα γνωρίζουν πως ο Σέργιος έβαλε δηλητήριο στο κρασί του.

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, η μοναχή Ευσεβία συναντά τον Βόσκαρη στη φυλακή και του αποκαλύπτει ποιος σκότωσε τον πατέρα του. Ο Βόσκαρης είναι σοκαρισμένος, καθώς διαπιστώνει πως τόσα χρόνια κατηγορούσε τη μητέρα του για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Συγκλονισμένος, ζητάει να επικοινωνήσει με τον Δούκα, αλλά εκείνος αρνείται να τον συναντήσει. Αυτή η άρνηση αποδεικνύεται μοιραία.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Βόσκαρης ζητά από τον δικηγόρο του να φωνάξει την Ελένη. Εκείνη αν και είναι σε δίλημμα αν πρέπει να τον ξανασυναντήσει ή όχι. Τελικά, αποφασίζει να τον επισκεφθεί κι εκείνος για να εκδικηθεί τους Σεβαστούς που του κατέστρεψαν τη ζωή, της αποκαλύπτει πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε από τον Δούκα και τον Σέργιο προκειμένου να του πάρουν τα χωράφια.

Η Ελένη σοκαρισμένη, αποφασίζει να μη μιλήσει σε κανέναν. Προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, αλλά το μίσος της για τους Σεβαστούς μεγαλώνει ξανά. Τις επόμενες μέρες στις Άγριες Μέλισσες, οι κάτοικοι του χωριού πηγαίνουν στη σχολική γιορτή να ακούσουν την παιδική χορωδία. Η ώρα της αναμέτρησης, όμως, έχει έρθει και η Ελένη για πρώτη φορά θα αντικρίσει τον Δούκα αποφασισμένη για όλα.

Το χωριό συνταράσσεται από τις αποκαλύψεις που κάνει η Ελένη μπροστά σε όλους, αν και ο Δούκας αρνείται την αλήθεια. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες και όλοι φοβούνται για έναν νέο κύκλο αίματος στις Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη αισθάνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς δεν μπορεί να αποδείξει όσα έμαθε και να τιμωρήσει τον Δούκα.