Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Αριστομένης Γιαννόπουλος: Γάμος με εκπλήξεις!

Λίγες εβδομάδες έμειναν για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του συντρόφου της Αριστομένη Γιαννόπουλου µε τον πιο όµορφο τρόπο.

Η Αλεξάνδρα, που γνωρίσαµε από τη συµµετοχή της στο «My Style Rocks», και ο πλαστικός χειρουργός ετοιµάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο, επισηµοποιώντας έτσι τον έρωτά τους έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Η Αλεξάνδρα εξοµολογείται στη Realnews τα πρωτόγνωρα συναισθήµατά της λίγες ηµέρες πριν από τη µεγάλη µέρα και αποκαλύπτει ότι θα φορέσει όχι ένα, αλλά δύο νυφικά. «Νιώθω πλήρης! Θέλω πολύ να γίνουν όλα όπως τα έχουµε σχεδιάσει εδώ και καιρό», εξηγεί και συµπληρώνει: «Εχω λίγο άγχος γιατί δεν έχουν τελειώσει ακόµη οι προετοιµασίες, αλλά ο ενθουσιασµός επικρατεί. Πιστεύω θα είναι µια πολύ ωραία βραδιά µε πολλούς φίλους µας». Αν και ήταν αναποφάσιστη για το γαµήλιο φόρεµα, το δίληµµα δεν την πτόησε. «Επειδή µου ταιριάζουν και το ροµαντικό ύφος αλλά και το σέξι, θα φορέσω δύο νυφικά! Το πρώτο που θα φορέσω στην εκκλησία θα είναι περισσότερο πριγκιπικό και ροµαντικό, ενώ στη δεξίωση θα φορέσω κάτι πιο σέξι που θα αναδεικνύει το σώµα µου. Και τα δύο είναι αρκετά… υπερπαραγωγή».

Το ζευγάρι θα αναβάλει για λίγο το ταξίδι του µέλιτος, αφού µετά τον γάµο υπάρχουν ανειληµµένες υποχρεώσεις. «Ταξίδι του µέλιτος προγραµµατίζουµε να πάµε τον Σεπτέµβριο σε κάποιον εξωτικό προορισµό. Πολύ πιθανό στις Μαλδίβες», λέει η Αλεξάνδρα και καταλήγει: «Τον Αύγουστο θα κάνουµε ολιγοήµερες διακοπές σε ελληνικά νησιά». Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν εκείνη δούλευε στην υποδοχή γνωστού νυχτερινού κέντρου στο Κολωνάκι. Η πρόταση γάµου, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, έγινε σε πολύ ροµαντική ατµόσφαιρα, στο κάστρο της Μονεµβασιάς, όπου βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας