Αλέξανδρος Πέρρος – Αγγελική: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής “Pop Up” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο μίλησε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Πέρρος, με αφορμή τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά του Alpha “Αγγελική”.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά, αλλά και για τον έρωτα στη ζωή του.

«Τον Πάνο Βλάχο τον ήξερα περισσότερο από τον Γιώργο Χρυσοστόμου ή τον Ιωάννη Παπαζήση, οπότε κατευθείαν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε και να σπάσουμε τον πάγο πολύ νωρίς.

Έχει υπάρξει γυναίκα, ευτυχώς, ναι που μου έχει αλλάξει τη νοοτροπία και με έχει ανθίσει. Στη ζωή μου κατάφερα και είχα δύο τεράστιους έρωτες αν και τώρα δεν μου υπάρχει μια τέτοια αντιστοιχία. Έχω πάρει μια απόφαση γενικότερη, μια κατεύθυνση που αφορά και τα συναισθηματικά ότι δεν θα ασχοληθώ με τίποτα που δεν θα μου πέσει το σαγόνι στο πάτωμα.

Ο κόσμος ανάλογα με τον ρόλο τον οποίο κάνεις, σε ταυτίζει κιόλας. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Εγώ είμαι ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα που κατάφερα να κάνω στο Τατουάζ. Νομίζω ότι τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα» είπε ο Αλέξανδρος Πέρρος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.