Άννα Βίσση: “Βαρέθηκα τις τυπικούρες, τα στημένα, τα δήθεν…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω Skype είδαμε την Άννα Βίσση στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα». Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύπρο με αφορμή τις δυο συναυλίες της σε Λάρνακα και σε Λεμεσό, και μίλησε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους για όλα. Η ίδια δήλωσε:

Πάντα αγαπούσα τη μουσική και αυτό απέδωσε. Εγώ συνεχίζω και το θέμα είναι να συνεχίζει και ο κόσμος.

Δεν θα λεγόμουνα Άννα ούτε θα ήμουν ο άνθρωπος που γεννήθηκα να είμαι. Δεν μου αρέσουν οι κομπλεξικοί και οι ζηλιάρηδές αλλά όλοι ζηλεύουμε αλλά το θέμα είναι να γνωρίζουμε τι γίνεται. Αγαπάω τους ταλαντούχους ανθρώπους. Όταν μου το ζήτησε η Καίτη της υποσχέθηκα να της κάνω ένα βίντεο. Γενικά είμαι στο χιούμορ. Βαρέθηκα τις τυπικούρες,  τα στημένα, τα δήθεν και επειδή βρισκόμουνα σε διακοπές με βοήθησε πολύ και βγήκε πολύ αυθόρμητα.  

Την αγαπάω την Αννίτα. Είναι οικογένεια. Δεν το βρίσκω δύσκολο. Δύσκολο είναι να τσακώνεσαι. Οι χωρισμοί είναι οι περισσότεροι κακοί και εγώ με τον Νίκο χωρίσαμε κανονικά εννοείται είχαμε τις ζήλιες μας αλλά όταν αγαπάς κάποιον τον τιμάς σε όλη σου τη ζωή. Το βρίσκω κανονικό αυτό και όχι δύσκολο.

Μπορεί να ήμουν λίγο σφιγμένη στα 90s οπότε έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Άμα είσαι πιστός σε αυτό που αγαπάς και στο όνειρο σου δεν παρεκκλίνεις κάθε άλλο, συγκλίνεις. Μου λένε όλοι να κάνω λαϊκά και δεν  είναι ότι απαξιώνω κάτι…

Με αφορμή τα 50 χρόνια καριέρας σίγουρα θα κάνω κάτι για να θυμίσω ακόμα και σε μένα τι σημαίνει να ξεκινάς από 5 χρονών να τραγουδάς

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

Source :
alphanews.live