Αντωνία Χαραλάμπους: Η σχέση με τα social media και ο τίτλος της… Influencer

λέποντας τον λογαριασμό της Αντωνίας Χαραλάμπους στο Instagram παρατηρείς  ότι δεν μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της και δεν κάνει συχνά δημοσιεύσεις. Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TvMania και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη μίλησε για τη σχέση που έχει τα social media, το κινητό της αλλά και τον τίτλο της Influencer.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

Από τον λογαριασμό σου στο Instagram και τους followers σου -όπως επίσης και τα άτομα που ακολουθείς, διαπιστώνω ότι δεν είσαι από τους ηθοποιούς που είναι -και τόσο- εξαρτημένοι από τα social media. Θεωρείς ότι το νόημα της ζωής είναι αλλού κι όχι σ’ ένα κινητό;

Δεν θεωρώ ότι είμαι εξαρτημένη σε καμία περίπτωση. Νιώθω ότι γύρω μας υπάρχουν πιο όμορφα πράγματα να σταθούμε να κοιτάξουμε. Βρίσκω νόημα στη φύση, στη μουσική, στους ωραίους ανθρώπους και στις εποικοδομητικές συζητήσεις, με ταξιδεύει η ποίηση. Με το κινητό και τα μέσα έχω παρατηρήσει ότι ασχολούμαι μόνο όταν βαριέμαι ή όταν το μυαλό μου δεν είναι δημιουργικό.

Αποποιείσαι τότε τον τίτλο της influencer.

Δεν είχα ποτέ τον τίτλο της influencer, άρα πώς να τον αποποιηθώ;

Ποιο είναι λοιπόν το νόημα της ζωής; Το έψαξες ή δεν έχεις φιλοσοφήσει σε τόσο μεγάλο βαθμό το θέμα;

Νομίζω πρώτα πρέπει να ορίσω τι σημαίνει για μένα «ζωή», ο κόσμος στον οποίο ζω, τη θέση μου ανάμεσα και ίσως τότε απαντήσω στο ποιο το νόημα για μένα και μέσα από ποιο δρόμο ψάχνω να φτάσω σ’ αυτό. Έχω άπειρες σκέψεις γύρω από το θέμα. Πολλές. Νομίζω η γνώση, η συνεχής έρευνα και μάτια ανοιχτά ίσως με βοηθήσουν να καταλάβω. Πάντως όποιο κι αν είναι, η αίσθησή μου είναι ότι σαν κοινωνία απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο.