Αντωνία Χαραλάμπους: Ποια είναι η Ισμήνη από την Γη της Ελιάς

Η Αντωνία Χαραλάμπους θεωρείται μια από τις ανεχόμενες ηθοποιούς της γενιάς της που φέτος την απολαυμάνουμε στην καθημερινή σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς στον ρόλο της Ισμήνης Μπράτη, της κόρης του Λυκούργου που υποδύεται ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Παρακάτω θα μάθεις όλα όσα σε ενδιαφέρουν για την αγαπημένη ηθοποιό της Γης της Ελιάς.

Το βιογραφικό της Αντωνίας Χαραλάμπους
Η Αντωνία Χαραλάμπους γεννήθηκε στην Κύπρο, πιο συγκεκριμένα στην Πάφο στις 27 Μαρτίου του 1990. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Εθνικού Θεάτρου και το 2012 αποφοίτησε από το Τμήμα Θεατρικών σπουδών, στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε την σεζόν 2013-2014 στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Βαλς με 12 Θεούς στον ρόλο της Μαρίνας. Μετά την ολοκλήρωση της σειράς συμμετείχε στο Κρατικό Κανάλι της Κύπρου(ΡΙΚ), στην σειρά Κυπριώτικα Σκετς.

Η αναγνωσιμότητα στην ζωή της ήρθε μέσα από την σειρά της Άννας Ανδριανού, 9 Μήνες ενώ μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης σειράς κράτησε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην σειρά του Γιώργου Τσιάκκα, Μπλέ που προβλήθηκε από τον ALPHA Κύπρου την σεζόν 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της δραματικής σειράς Μπλέ, η αγαπημένη ηθοποιός συμμετείχε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου, Εσύ.. στον κόσμο σου και αμέσως μετά ακολουθεί η τωρινή της συμμετοχή στην δραματική σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, στον ρόλο της Ισμήνης.

Τέλος η Αντωνία έγινε πρόσφατα και μανούλα ενός μικρού αγοριού μόλις 3 μηνών. Η ταλαντούχα ηθοποιός έγινε μανούλα στις 14 Αυγούστου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή και προσωπική της ευτυχία.

Ο ρόλος της στην Γη της Ελιάς
Η Αντωνία Χαραλάμπους εισέβαλλε πριν από λίγο καιρό στην καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Ισμήνης Μπράτη. Η Ισμήνη τα τελευταία χρόνια δεν ζούσε στην Μάνη καθώς έλειπε στο εξωτερικό, πιο συγκεκριμένα στην Γερμανία όπου εκεί γνώρισε και τον άνδρα της, όπου στην πορεία απέκτησαν και ένα μικρό κοριτσάκι. Τα προβλήματα όμως δεν άργησαν να έρθουν στο γάμο τους κάνοντας την Ισμήνη να επιστρέψει μαζί με την κόρη της, στην Μάνη.

Τα προβλήματα όμως δεν αργούν να ξεκινήσουν και στην Μάνη, αφού ο γαμπρός του Λυκούργου, τον οποίο υποδύεται ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ξεκινάει τις απειλές, περί επιμέλειας του παιδιού. Η Ισμήνη είναι έτοιμη να καταρρεύσει, με τους γονείς της να είναι στο πλευρό της. Διαλυμένοι μεν, αλλά στο πλευρό της.

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Αντωνία Χαραλάμπους που φέτος την απολαμβάνουμε στην σειρά Η Γη της Ελιάς του MEGA.