Απαράδεκτο! Θεατρική παράσταση χλευάζει δημόσια το Χυτήριο και τον Μάνο Παπαγιάννη για τον ξυλοδαρμό! Ατάκες που ακούγονται επί σκηνής

Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη της Σοφίας Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη το θέατρο Χυτήριο αποφάσισε να κατεβάσει ρολά και να λήξει την παράσταση “Πετάει, Πετάει”.

Την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου, το θέατρο έριξε πρόωρα αυλαία και η υπόθεση μεταξύ των δύο ηθοποιών πήρε τον δικαστικό δρόμο. Ωστόσο, είναι φυσιολογικό μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί και ειπωθεί δημόσια αυτές τις ημέρες να είναι κεντρικό θέμα συζήτησης παντού το περιστατικό αυτό και να γίνονται αναφορές τόσο σε εκπομπές όσο και πιο προσωπικές συζητήσεις “παρέας”

Το πράγμα όμως φαίνεται να ξεφεύγει επικίνδυνα καθώς θεατρική παράσταση αποφάσισε να προσθέσει στο σενάριό της ατάκες για το περιστατικό αυτό και να χλευάσει μπροστά σε κοινό τόσο τον Παπαγιάννη όσο και το ίδιο το θέατρο που τον στέγαζε, το θέατρο Χυτήριο.

Συγκεκριμένα, η μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που ανεβαίνει στο θέατρο Ριάλτο και που σκηνοθετείτε έκανε μια αλλαγή στο σενάριο καθώς πάντα εντάσσεται στην επικαιρότητα αποφάσισε να προσθέσει στο κείμενο της τους διαλόγους:

«- Ποιος σε χτύπησε;
– Ο Χ.. ποιος να με χτυπήσει ο Παπαγιάννης;»

Αλά και η ατάκα: «Τελείωνε μη γίνει εδώ μέσα θέατρο Χυτήριο».