Απίστευτη εξομολόγηση γλυκιάς ηθοποιού: «Πήγα σε υπεραγορά στην Κύπρο και η ταμείας μόνο που δεν με έφτυσε! Με φωνάζουν αντροχωρίστρα»

Η Άννα Μπεζάν, η οποία μίλησε για τη συνεργασία της με τον Αλέξη Παππά στις 8 Λέξεις, αποκάλυψε και πώς της συμπεριφέρεται ο κόσμος στο δρόμο λόγω του ρόλου της.

«Εδώ και ένα μήνα έχουν τελειώσει τα γυρίσματα για τις 8 Λέξεις. Δεν είμαι κακιά στις 8 Λέξεις, ερωτευμένη είμαι με έναν ανασφαλή άντρα. Αλλά ναι, θα σταματήσω πια να είμαι η κακιά. Στο δρόμο ο κόσμος με βρίζει, πολλές φορές δεν με εξυπηρετούν και με φωνάζουν αντροχωρίστρα. Είναι σουρεάλ αυτό! Έχω πάει σε σούπερ μάρκετ στην Κύπρο και μόνο που δεν με έφτυσε η ταμίας», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν στο “Love it”

Η Άννα Μπεζάν πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η ζωή μου θα μπορούσε να γίνει ταινία. Είναι άβολο διαρκώς να εμφανίζεται μπροστά το παρελθόν μου. Κατά καιρούς μου χρεώνουν σχέσεις, αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου. Με τον Δημήτρη Καραδήμο ήμασταν μαζί λίγους μήνες, αλλά έληξε γρήγορα λόγω δουλειάς, λόγω… θέλω».

nassosblog.gr

Source :
dailystarscy