Απόστολος Γκλέτσος: “Παλιά ήμουν ψώνιο – Έχω περάσει πολλές αρρώστιες..”(ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο επιτυχημένος ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην νέα εκπομπή του Alpha Κύπρου «8 Λέξεις» μίλησε για την απόφαση του να επιστρέψει στην υποκριτική μετά την ενασχόληση του με την πολιτική, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την υγεία του αλλά και για τον λόγο που μίλησε παλαιότερα για τη σεξουαλική του ζωή.

Ήμουνα Δήμαρχος ακόμα και με πήρανε και μου το προτείνανε. Λίγο πριν από τις επόμενες εκλογές που θα έβαζα ξανά για την πειρφέρεια και σκέφτηκα ότι θα μου έκανε καλό.  Το είδα λίγο ψηφοθηρικά και είπα ότι θα μου κάνει καλό.

Πλέον βλέπω όλη την εικόνα. Με αφορά να είναι καλή η δουλειά. Παλαιότερα ήμουν ψώνιο και ο καθένας έβλεπε τον εαυτό του. Καβάλησα λίγο το καλάμι από την καλή πλευρά. Ήταν διδαχτικό όμως. Νιώθω ευτυχισμένος με τις επιλογές μου. Σίγουρα ένα παιδί σε αλλάζει. Αποκτάς ευθύνες , γίνεται πιο υπεύθυνος και για σένα από την άλλη ξαγρυπνάς πολύ τα βράδια και όσο μεγαλώνει τα πράγματα είναι χειρότερα. Έχουμε πολύ καλή σχέση, μιλάμε, τσακωνόμαστε… Έχουμε μια κανονική σχέση που δεν είναι μόνο αγάπη και λουλούδια.

Πάντα ήμουν στην πολιτική από παιδί. Είχα αριστερές πεποιθήσεις όμως μια στιγμή στην τοπική κοινωνία όταν μου είπαν να πάρω τον Δήμο, τους είπα ΄τοι εγώ ανήκω στην αριστερά και αυτό δεν έγινε ποτέ και μου είπαν ότι θα με στηρίξουν και ήταν τότε που έγινε ένωση τριών δήμων σε ένα και ψηφίστηκα εγώ. Ήταν πολύ δύσκολο. Ευτυχώς είχα καλή ομάδα.

Έχω περάσει πολλές αρρώστιες, είχα πρόβλημα με την καρδιά μου πέρασα από καρκίνο. Σκληρά χειρουργεία, σκληρές καταστάσεις. Το ζω και όπου πάει.  Είχα ένα χειρουργείο 9 ώρες και ήταν ακριβώς όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Εγώ γεννήθηκα πατέρας.

Μου έχουν καταλογίσει σχέσεις που δεν υπήρξαν ποτέ.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε με έκανε να μιλήσω για τη σεξουαλική μου ζωή γιατί λέγονταν διάφορα. Βγήκα είπα ότι το έκανα κι εγώ για να εμψυχωθούν και τα παιδιά και η οικογένειες τους. Πριν από αυτή την δήλωση, μου είχαν έρθει γράμματα που μου έλεγε ότι αν το μάθει ο άντρας μου θα με σκοτώσει.

Όταν ήμουν στην πολιτική είχα προτάσεις αλλά ήμουν αφοσιωμένος αλλά ήθελα κι εγώ λίγο χρόνο να ξεκουραστώ.

Δεν έχω ζήσει εθισμό σε τζόγο αλλά έχω ζήσει από κοντά εθισμένους στα ναρκωτικά. Είναι ότι χειρότερο. Ο εθισμός σε οτιδήποτε σε οδηγεί στα άκρα. Έχω κάνει καταχρήσεις. Και στο φαΐ και στο ποτό. Αλλά με μέτρο. φοβόμουνα, είχα μια ανησυχία για την υγεία μου. Τώρα προσέχω πάρα πολύ την υγεία μου. Έπαθα πολλές φορές κρίσεις πανικού.

Όταν πεθάνω θέλω ένα άγαλμα στον Δήμο μου ή έναν δρόμο. Θέλω να το βλέπουν τα εγγόνια μου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: