Χαμογελαστή και ευδιάθετη η σύντροφος του Τζιωνή χόρεψε στις κεντρικές φυλακές

Η σύντροφος του Λοΐζου Τζιωνή, που παραδέχθηκε ότι ήταν ο δράστης του διπλού φονικού στον Στρόβολο, που συντάραξε το Παγκύπριο, διασκέδασε στην εκδήλωση των Κεντρικών Φυλακών που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (5/7).Ευδιάθετη ήταν η Σάρα Σιαμς, στην τελετή λήξης των μαθημάτων του Σχολείου των Κεντρικών Φυλακών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (5/7). Μάλιστα, η 21χρονη, χόρεψε, εμφανώς ευδιάθετη μαζί με συγκρατούμενους της.

Θυμίζουμε ότι, η 21χρονη Σάρα Σιαμς, είναι υπόδικος στην Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2018, οπότε και θα οδηγηθεί μαζί με τους Λοϊζο Τζιωνή, Λευτέρη Σολωμού και Μάριο Χατζηξενοφώντος ενώπιον δικαστηρίου για να τους επιβληθεί ποινή, σχετικά με την υπόθεση του ειδεχθούς εγκλήματος που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο.


Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι, ο 33χρονος σύντροφος της 21χρονης Σιάμς, Λοΐζος Τζιωνής, παραδέχθηκε ενοχή σε όλες τις κατηγορίες, μεταξύ αυτών και του φόνου εκ προμελέτης, αλλά δεν παραδέχθηκε την κατηγορία που αφορούσε διάρρηξη κατοικίας, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δεν υπήρξε διάρρηξη διότι «ήταν ανοικτά».Οι υπόλοιποι συλληφθέντες για το διπλό φονικό, η Σάρα Σιαμς, σύντροφος του 33χρονου, ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος, δεν παραδέχθηκαν καμιά κατηγορία.

Οι κατηγορίες αφορούν τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

3-0.ScreenHunter%2B2707

Πηγή: tothemaonline.com