Χαμός σήμερα 27/10 στην Αγγελική – Κάνουν έρωτα οι…

Χαμός θα επικρατήσει σήμερα 27/10 στο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Αγγελική. Και αυτό γιατί μεταξύ άλλων, θα κάνουν έρωτα η Αγγελική με τον Μιχάλη.

Όσα θα δούμε σήμερα 27/10 στην Αγγελική στον ALPHA

Ο Στέφανος αποφασίζει να ενημερώσει την υπόλοιπη οικογένεια για την υγεία της Αθηνάς, παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη. Ο Χάρης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Σοφία και τη φιλάει, αιφνιδιάζοντάς της. Η Αγγελική με τον Μιχάλη κάνουν έρωτα και σκέφτονται πως θα ήταν η ζωή τους αν ήταν μαζί. Η Ιωάννα παρακινεί την Σοφία να δώσει μια ευκαιρία στον Χάρη και να μην κάνει το λάθος να δεχτεί πίσω τον Παύλο.

Η Αγγελική ανησυχώντας για την Κατερίνα μετά τα νέα ότι πήγε στο νοσοκομείο ζητά από τον Μιχάλη να της μιλήσει. Ο Δημήτρης και ο Νικόλας καταφεύγουν στον Παύλο και την Αθηνά ζητώντας την απόλυση του Μιχάλη, υποκινούμενοι από τη ζήλια τους για την Κατερίνα και την Αγγελική αντίστοιχα. Η Τζένη ζητά από τον Στέφανο να την υποστηρίξει δημοσίως σε μια συνέντευξη για να καθαρίσει το όνομά της. Παράλληλα, για την Αγγελική η εκδίκηση αρχίζει να γίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση.

Χαμός φαίνεται πως θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του APLHA, Αγγελικη, καθώς σύμφωνα με το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ που σας έχουμε, πρόκειται να δούμε έναν οριστικό χωρισμό να συμβαίνει στη σειρά.

Την πρώτη κίνηση είχε κάνει ο Στέφανος, πριν λίγο καιρό, όταν φίλησε την Αγγελική έπειτα από μια στιχομυθία που είχαν οι δυο τους. Και οι δύο είχαν ντραπεί πολύ και είχαν αποφασίσει να θεωρήσουν την κίνησή του λανθασμένη καθώς είχαν παρασυρθεί από τη στιγμή. Η Τζένη το είχε μάθει, είχε ζητήσει την απόλυση της Αγγελικής αλλά ο Στέφανος παραδέχτηκε πως το λάθος έγινε από τη δική του πλευρά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η νοσοκόμα της μητέρας του να χάσει τη δουλειά της.

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Αγγελική με αφορμή την υγεία τής Αθηνάς, θα συνεχίσει να έρχεται σε επαφή με τον Στέφανο γοητεύοντάς τον, ενώ θα προσπαθήσει να τον προσταυτεύσει και από τα σχέδια του Παύλου που θέλει να του πάρει τα ηνία της επιχείρησης. Μέρα με τη μέρα και παρόλο που ο δεσμός της με τον Μιχάλη έχει γίνει γνωστός, οι δυο τους θα δένονται όλο και περισσότερο. Θα υπάρξει μάλιστα ακόμα ένα φιλί μεταξύ τους που θα ταράξει την Αγγελική.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος θα της πει πως αισθάνεται ερωτευμένος μαζί της, ενώ θα παραδεχτεί πως αν την είχε γνωρίσει νωρίτερα, δεν θα επέλεγε την Τζένη στο πλευρό του.

Η ώρα της απόφασης και ο οριστικός χωρισμός στην Αγγελική

Η Αγγελική αποφασίσει να χωρίσει τον Μιχάλη γιατί θέλει να είναι συνεπής στα συναισθήματά της προς τον Στέφανο. Μπορεί εκείνος να είναι ακόμα παντρεμένος με την Τζένη και μάλιστα οι τρεις τους -μαζί με τη Δανάη- να επιστρέφουν στο σπίτι των Αργυρών, ωστόσο νιώθει πως δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον Μιχάλη. Εκείνος όταν μάθει την απόφασή της θα στραφεί στον Στέφανο και θα του ζητήσει τον λόγο. Ο Στέφανος όμως θα τονίσει πως δεν γνωρίζει τον λόγο που τον απέρριψε η Αγγελική.

Αγγελική χωρισμός με Μιχάλη

Το θέμα θα φτάσει φυσικά μέχρι και τα αυτιά της Αθηνάς. Οταν η Λένα και ο άντρας της την επισκεφτούν για τσάι, θα της πουν πως ο λόγος που η νοσοκόμα της άφησε τον Μιχάλη είναι ο μεγάλος της γιος, ο Στέφανος. Εκείνη δεν θα χάσει καιρό, θα τη ρωτήσει αμέσως αν «τρέχει» κάτι με τον γιο της και φυσικά η Αγγελική θα το αρνηθεί. Το μόνο που θα σκεφτεί η Αθηνά είναι πως η επιστροφή σύσσωμης της οικογένειας στο σπίτι της θα αποθαρρύνει τη νοσοκόμα της να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση.

Ο Μιχάλης σκέφτεται την Κατερίνα

Δεν θα αργήσει να σκεφτεί εκ νέου την απόφασή του να χωρίσει την Κατερίνα όταν δει πως με την Αγγελική όλοι οι δίοδοι επικοινωνίας έχουν χαθεί και δεν θα μπορέσουν ποτέ στο μέλλον να είναι μαζί. Οταν μάλιστα οι δυο τους θα έρθουν σε επαφή, ο Μιχάλης θα της αποκαλύψει και όλη τη μεγάλη αλήθεια. Πως πριν λίγα χρόνια, οι αδελφοί Αργυρού είχαν κακοποιήσει την Αγγελική που τότε λεγόταν… Μαργαρίτα!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το Tivi ΣΙΡΙΑΛ

Source :
youweekly.gr