Χάρης Αριστείδου: Απαντά πρώτη φορά για τον γάμο και τις φήμες χωρισμού! (Βίντεο)

Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Τotal BlackOut” που προβαλλόταν μέχρι πρότινος στο κανάλι Omega, παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο απογευματινό μαγκαζίνο του ALPHA, “Με Αγάπη Χριστιάνα”.
Ο Χάρης Αριστείδου άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής Τάσο Ευαγγέλου για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή!

Όσο αφορά την τηλεοπτική πορεία του παιχνιδιού “Τοtal BlackOut” αναφέρε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο κύκλος έχει ολοκληρωθεί… Ποιος ορίζει τι είναι επιτυχία και τι δεν είναι… Το “Total BlackOut” ήταν μεγάλη επιτυχία…Τα νούμερα σαφώς με επηρεάζουν…».

Ενώ όσον αφορά την επαγγελματική του πορεία δεν δίστασε να αποκαλύψει πως υπήρξαν στιγμές στη δουλεία του που δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά υπήρξαν και συνεργάτες που δεν θα ήθελε να ξανά δουλέψει μαζί τους.
Ο ηθοποιός ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας για την σύντροφο του σημείωσε:

«Η Μαριλένα είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο μου… Η σχέση μας ήταν καρμική… Είμαστε συνοδοιπόροι τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια… Μέσα από τη σχέση μου με τη Μαριλένα, έγινα καλύτερος άνθρωπος… Δεν πιστεύω να υπάρχει καλύτερη μάνα των παιδιών μου από εκείνη».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει ο Χάρης Αριστείδου απάντησε:

«Δεν είναι κακό το ζευγάρι να θέλει να πάρει τον χρόνο του…Δεν βγήκα και είπα σε κανένα ότι με την Μαριλένα το έχουμε διαλύσει…».

Δείτε το βίντεο: