Χωρισμός και Καραντίνα : Πώς να επιβιώσεις

Της Τίνας Μιχαηλίδου

Η καραντίνα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας & δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα βγούμε από όλο αυτό.

Λόγω των μέτρων ακόμα & αν μένουμε στο σπίτι με άλλα άτομα πρέπει να κρατάμε αποστάσεις ώστε να προφυλάξουμε & εμάς,αλλά και τους άλλους.

Τι γίνεται όμως αν έχεις χωρίσει & πρέπει να είσαι κλεισμένη μέσα σε 4 τοίχους ή τι γίνεται όταν δεν αντέχεις άλλο να συγκατοικείς με τη σχέση σου ενόψει καραντίνας & βλέπεις ότι δεν τραβάει άλλο αυτή η σχέση ;

Ας τα πιάσουμε ένα ένα :

1.Αν έχεις χωρίσει & κοιτάς το ταβάνι : Μη στεναχωριέσαι καθόλου που είσαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι,μπορείς να απολαύσεις την ελευθερία σου & να ανανεώσεις το σπίτι σου,αλλά & τον εαυτό σου.

2.Αν δεν αντέχεις άλλο τη συγκατοίκηση : Σε περίπτωση πάλι που συγκατοικείς με την σχέση σου & βλέπεις ότι δεν τραβάει άλλο αυτή η σχέση το προτιμότερο είναι να χωρίσετε όσο είναι νωρίς & όχι να προσπαθείτε να φτιάξετε τα πράγματα,διότι δεν φτιάχνουν πάντα.

Η καραντίνα ίσως τελικά να μας κάνει καλό,ώστε να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα,να αλλάξουμε εμάς τους ίδιους & φυσικά να ξεκολλήσουμε από το παρελθόν μας.

Και επειδή η κατάσταση που βιώνουμε είναι δύσκολη & δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι για τον μακαρίτη πρώην σου & σκέψου πως τίποτε δεν είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή.

Μη ξεχνάς να χαμογελάς,γιατί το αξίζεις & γιατί σου πάει!!!

Τίνας Μιχαηλίδου

Relationship blogger

https://www.tinamichaelidou.gr/