Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αυτή είναι η αντικαταστάτριά της (Φωτό)

Μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα η Χριστιάνα Αριστοτέλους.
Όπως ήδη γνωστοποιήθηκε, η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου και της εκπομπής, «Με αγάπη Χριστιάνα» νοσεί με κορωνοϊό.

«Ήρθε και η δική μου σειρά… Μετά από εξέταση βρέθηκα θετική στον κορωνοϊό. Είμαι σε καραντίνα και είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό μου. Είμαι καλά και εύχομαι να παραμείνω έτσι… Όλοι γύρω μου έχουν κάνει τεστ και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Από σήμερα λοιπόν δεν θα είμαι στην εκπομπή… Ενώ το γύρισμα για την παραμονή πρωτοχρονιά θα προγραμματιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Εύχομαι να είμαι όλοι μας καλά και να προσέχουμε πολύ τον εαυτό μας και να προσέχουμε και όλους τους γύρω μας», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο insta-story που δημοσίευσε το μεσημέρι της Δευτέρας, 6 Δεκεμβρίου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του καναλιού των Λατσιών, δεν βγήκε στον τηλεοπτικό «αέρα», αφού κρίθηκε αναγκαίο να περιμένουν τα αποτελέσματα των covid-tests που πραγματοποίησαν οι συνεργάτες της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του hello.cy, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τα μέλη του «Με αγάπη Χριστιάνα» είναι αρνητικά και έτσι η εκπομπή σήμερα, Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου θα επιστρέψει στους τηλεοπτικού μας δέκτες, ενώ την παρουσίαση θα αναλάβει η Χριστιάνα Αρτεμίου. 

artemiou