Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκη: Τι του ψιθύρισε στο αφτί το βράδυ στα μπουζούκια

Λίγες ημέρες μετά το τελευταίο αποκλειστικό ρεπορτάζ μου για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, επέστρεψα με ένα ακόμη πιο “καυτό” και αφορά το πιο αγαπημένο αυτή την στιγμή ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ποιο είναι αυτό; Μα η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μπορεί στην αρχή να έκρυβαν την σχέση τους παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει, ωστόσο, μετά τις πρώτες κοινές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, αποφάσισαν να μην κρύβονται άλλο. Τι και αν δεν έχουν κάνει δηλώσεις, τα στιγμιότυπα που τους δείχνουν αγκαλιά στα μπουζούκια να ανταλλάσσουν φιλιά τα λένε όλα.

Για αυτή την εμφάνιση τους θα σας μιλήσω σήμερα μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr! Έχω μάτια και αφτιά παντού, όπως γνωρίζετε εσείς που με διαβάζετε φανατικά!

Η Δέσποινα Βανδή εδώ και πολλά χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, έχει συζητηθεί άπειρες φορές τόσο για τις εμφανίσεις της, όσο και για το γάμο της με τον Ντέμη Νικολαϊδη με τον οποίο χώρισαν πριν από μερικούς μήνες, πιάνοντας στον… ύπνο όλα τα media, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή φήμη.

Το γεγονός λοιπόν ότι διασκέδαζε στα μπουζούκια με το νέο της σύντροφο μπροστά στα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους που παραμόνευαν, έκανε τους πάντες να τους κοιτάνε εκείνο το βράδυ. Και εδώ έχω την αποκάλυψη!

Τι ψιθύρισε η Δέσποινα Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη;

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης Μανώλης Κονταρός

Μπορεί η Δέσποινα να γνωρίζει καλά τα media και να έχει συνηθίσει να πέφτουν όλα τα φώτα πάνω της, ο Βασίλης Μπισμπίκης όμως όχι. Για τον ίδιο όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα. Έτσι για να τον καθησυχάσει και να μην νευριάσει με τους φωτογράφους που εκείνο το βράδυ τους τραβούσαν, πολύ έμπιστη πηγή μου, μου ανέφερε πως του είπε χαμηλόφωνα στο αφτί να μην “δίνει σημασία” και να ηρεμήσει.