Έπεσαν φάπες στο Big Brother- Πρωτόγνωρα σκηνικά στο reality

Τι συνέβη στο Big Brother; Και πόσο κοντά στην αλήθεια είναι η φημολογία ότι στο γνωστό ριάλιτι μόλις έσβησαν χθες τα φώτα… έπεσαν ψιλές; Το ρεπορτάζ έχει ενδιαφέρον. Και ο ΣΚΑΙ στόματα ερμητικά κλειστά.

Τι έχει συμβεί; Μετά την αποχώρηση του Κώστα απο το σπίτι και μετά τις δηλώσεις του στο πλατό της εκπομπής, οι παρουσιαστές δεν επέστρεψαν για την καθιερωμένη ψηφοφορία της Παρασκευής.

Διαρρέεται απο πηγές ότι τα δύο αυτά γεγονότα έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους. Διότι το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, ειδικά για τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα οι οποίοι έχασαν ένα ακόμα φίλο-σύμμαχο τους και πλέον παραμένουν οι μόνοι δύο απο την αρχική κλίκα.

Σύμφωνα όμως με όσα κυκλοφόρησαν; Υπήρξε στην αρχή φραστικό επεισόδιο μεταξύ των παικτών με πρωταγωνιστές τον Παναγιώτη και την Μαίρη. Κάπου εκεί στον τσακωμό μπλέχτηκε και η Ευδοκία και ο Νίκος μπήκε και αυτός για να την υπερασπιστεί.

Αυτό δεν άρεσε στον Νάσο που μπήκε στον καυγά και κάπου το πράγμα χάθηκε και σύμφωνα με τα όσα μάθαμε έπεσαν και μερικές ψιλές μεταξύ παικτών με αποτέλεσμα να χρειαστεί και η επέμβαση της παραγωγής!

Ο μεγάλος αδερφός «τιμώρησε» όλους τους παίκτες με lockdown αφού επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας και όλοι πήγαν υποχρεωτικά στα δωμάτια τους για να σταματήσει η ένταση.

Φυσικά όλα αυτά αν υπήρχε το live streaming θα τα είχαμε δει και η τηλεθέαση μαζί με τις αντιδράσεις θα είχε χτυπήσει κόκκινο, αλλά η παραγωγή την συγκεκριμένη «παροχή» την απέσυρε.